7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Sílvia Monar: “El canvi d’alcaldes no es notarà, i si es nota serà a millor”

Sílvia Monar de Junts x Pals d’ERC ha deixat de ser alcaldessa de Pals i li li ha pres el relleu Sergi Brull, del PDECat en compliment del pacte de govern arran de les eleccions municipals de fa dos anys. Al Supermatí hem parlat amb ella, per fer un recull de les accions que ha portat a terme a l’Ajuntament.

Monar ha sigut durant dos anys i mig alcaldessa de Pals. Tot i governar amb coalició: Junts x Pals,  ha dit que hi hagut molt bona cohesió i s’han posat d’acord per millorar l’administració i el manteniment del poble. Una de les accions ha estat continuar el Pla urbanístic que preveu la construcció de 2.000 habitatges a la zona de la platja, ja posada en marxa al mandat anterior. L’Ajuntament també ha aconseguit els permisos de la Generalitat per reformar el carrer Enginyer Algarra i poder arreglar els passos de vianants i treure els vehicles de les voreres, facilitant així, que la gent entri als comerços de Pals.

Es va dur a terme un procés participatiu per destinar una partida de 75 mil euros. La participació va ser del 6,39%, Sílvia Monar ha dit que els hagués agradat que participes més gent i de zones més diverses, però que aquest percentatge ha augmentat respecte els anteriors processos participatius. Les propostes guanyadores van ser crear una zona esportiva i fer un camí de ronda que connecti els masos de Pals des de l’interior amb la platja. L’alcaldessa ha explicat que encara no hi ha terminis previstos, però que després de ser estudiades, aquestes reformes seran executades.

Sílvia Monar ha explicat que una de les accions per les que més orgullosa es sent és haver fet moltes activitats a nivell turístic i a nivell cultural.

L’alcaldessa deixarà el seu càrrec en menys de 24 hores, per ella aquest moment serà molt emotiu ja que estarà acompanyada amb gent al ple que li té estima. Monar ha dit que confia plenament en Sergi Brull, i que creu que el canvi no serà notable o potser sí, a millor.

Torna a escoltar l’entrevista sencera:

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios