21.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Simulacre d’incendi en una embarcació al port de Palamós

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
El port de Palamós ha estat l’escenari d’un simulacre d’incendi amb ferits de diversa consideració en una embarcació amarrada al moll comercial aquest dilluns. L’exercici, organitzat per Ports de la Generalitat i Protecció Civil de la Generalitat, ha servit per posar en pràctica el sistema d’avisos previst al Pla d’autoprotecció (PAU) del port i les accions del seu personal, a més de comprovar la coordinació entre els diferents mitjans i cossos d’emergències.
Un cop detectat el suposat foc, el capità del vaixell ha trucat al pràctic del port i aquest a Ports de la Generalitat i a Capitania Marítima. A banda, s’ha iniciat també el protocol d’avisos establert en el PAU al telèfon d’emergències 112 de Catalunya, al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil de la Generalitat, a la Policia Local i a la Guàrdia Civil. Internament, també s’han mobilitzat els equips d’intervenció del Club Nàutic Costa Brava, Associació Front al Mar, General Nàutic i Repsol.
Un cop rebut l’avís, el cap de guardamolls ha ordenat l’obertura de les barreres i el control d’accessos al moll comercial, i ha aturat el trànsit d’embarcacions dins del port. També s’ha decidit la instal·lació de barreres antivessament al voltant de l’embarcació afectada per evitar la possible dispersió de combustible a l’aigua.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ed Sheeran anuncia gira europea pel 2022 sense parada a Catalunya

Ed Sheeran ha presentat aquest divendres les primeres dates de la seva gira The Mathematics Tour, que començarà l’abril del 2022 a Irlanda i passarà per països com França, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos, Dinamarca, Suècia, Polònia, Àustria, Suïssa, Finlàndia o el Regne Unit. De moment no hi ha cap data a l’estat espanyol. Serà la…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -