11.9 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Simulacre d’incendi en una embarcació al port de Palamós

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
El port de Palamós ha estat l’escenari d’un simulacre d’incendi amb ferits de diversa consideració en una embarcació amarrada al moll comercial aquest dilluns. L’exercici, organitzat per Ports de la Generalitat i Protecció Civil de la Generalitat, ha servit per posar en pràctica el sistema d’avisos previst al Pla d’autoprotecció (PAU) del port i les accions del seu personal, a més de comprovar la coordinació entre els diferents mitjans i cossos d’emergències.
Un cop detectat el suposat foc, el capità del vaixell ha trucat al pràctic del port i aquest a Ports de la Generalitat i a Capitania Marítima. A banda, s’ha iniciat també el protocol d’avisos establert en el PAU al telèfon d’emergències 112 de Catalunya, al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil de la Generalitat, a la Policia Local i a la Guàrdia Civil. Internament, també s’han mobilitzat els equips d’intervenció del Club Nàutic Costa Brava, Associació Front al Mar, General Nàutic i Repsol.
Un cop rebut l’avís, el cap de guardamolls ha ordenat l’obertura de les barreres i el control d’accessos al moll comercial, i ha aturat el trànsit d’embarcacions dins del port. També s’ha decidit la instal·lació de barreres antivessament al voltant de l’embarcació afectada per evitar la possible dispersió de combustible a l’aigua.
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies