17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

S’inicien les obres de millora de l’espai central del parc dels Països Catalans de Palamós

La millora ha estat reclamada pels veïns de l'entorn, que demanen reconvertir la zona perquè pugui ser dedicada a la utilització pública i la realització d'activitats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Operaris de la Brigada Municipal han iniciat aquesta setmana les obres de millora de l’espai central del parc dels Països Catalans, en l’extrem del qual estan situats els equipaments de la biblioteca Lluís Barceló i Bou, per un costat, i la Casa Montaner, per l’altra, on s’ubiquen el Servei d’Arxiu Municipal, i la seu administrativa del Museu de la Pesca i de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

El projecte permetrà ampliar l’espai diàfan central del parc, reduint els parterres enjardinats existents que en un futur se situaran als laterals, amb l’objectiu de poder crear una zona central àmplia, d’uns 180 m2. Aquesta tindrà una forma rectangular que millorarà la visualització i la connexió entre els dos equipaments de la Biblioteca i la Casa Montaner.

Les tasques que ara es realitzen es basen en la retirada de la part dels parterres que ocupaven la zona central del parc, el desmuntatge de les llambordes i del sistema de reg, la realització d’una nova base de formigó i finalment la col·locació de llambordes en tot l’àmbit afectat.

Aquesta millora ha estat reclamada pels veïns de l’entorn del parc, que demanen reconvertir la zona perquè pugui ser dedicada a la utilització pública i la realització d’activitats.

En un d’aquests laterals enjardinats cal sumar-hi la instal·lació, ja existent, del parc infantil que en els darrers anys ja ha estat renovat amb la ubicació de terra antiimpacte al global de la seva superfície de 220m2, així com la instal·lació de diversos jocs nous.

Es preveu que les obres de millora puguin finalitzar en un període màxim de tres setmanes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[GALERIA] La rua del Bisbal Bàsquet en imatges

Els carrers de la Bisbal d'Empordà han viscut avui una autèntica festa de celebració amb la rua del Bisbal...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -