10.1 C
Pals
Diumenge, 5 Abril 2020

S’inicien les obres de millora de l’espai central del parc dels Països Catalans de Palamós

La millora ha estat reclamada pels veïns de l'entorn, que demanen reconvertir la zona perquè pugui ser dedicada a la utilització pública i la realització d'activitats

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal
Temps de lectura: < 1 minut

Operaris de la Brigada Municipal han iniciat aquesta setmana les obres de millora de l’espai central del parc dels Països Catalans, en l’extrem del qual estan situats els equipaments de la biblioteca Lluís Barceló i Bou, per un costat, i la Casa Montaner, per l’altra, on s’ubiquen el Servei d’Arxiu Municipal, i la seu administrativa del Museu de la Pesca i de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

El projecte permetrà ampliar l’espai diàfan central del parc, reduint els parterres enjardinats existents que en un futur se situaran als laterals, amb l’objectiu de poder crear una zona central àmplia, d’uns 180 m2. Aquesta tindrà una forma rectangular que millorarà la visualització i la connexió entre els dos equipaments de la Biblioteca i la Casa Montaner.

Les tasques que ara es realitzen es basen en la retirada de la part dels parterres que ocupaven la zona central del parc, el desmuntatge de les llambordes i del sistema de reg, la realització d’una nova base de formigó i finalment la col·locació de llambordes en tot l’àmbit afectat.

Aquesta millora ha estat reclamada pels veïns de l’entorn del parc, que demanen reconvertir la zona perquè pugui ser dedicada a la utilització pública i la realització d’activitats.

En un d’aquests laterals enjardinats cal sumar-hi la instal·lació, ja existent, del parc infantil que en els darrers anys ja ha estat renovat amb la ubicació de terra antiimpacte al global de la seva superfície de 220m2, així com la instal·lació de diversos jocs nous.

Es preveu que les obres de millora puguin finalitzar en un període màxim de tres setmanes.

Últimes notícies

Obren comptes corrents per fer aportacions solidàries

Fins al moment, n'han obert els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

L’Orquestra DiVersiones treu una cançó sobre el confinament

L'han titulat "No Tornaré a Casa" i parla de tot el que faran quan acabi el confinament

Passejar el gos a Palamós: no més lluny de 300 metres i de manera individual

El Ban municipal sobre les limitacions de treure a passejar el gos en època de coronavirus també estableix que no es pot anar a comprar i passejar el gos a la vegada.

Altres notícies