11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

S’inicien les obres de millora d’un nou tram de vorera de l’avinguda de Catalunya de Palamós

L'objectiu és reemplaçar el paviment de les voreres que presenten desperfectes a causa del desenvolupament en superfície de les arrels dels arbres que hi ha ubicats a la zona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés d’arranjament d’un nou tram de vorera de l’avinguda de Catalunya, concretament el comprés entre els carrers de Mallorca i d’Enric Vincke. Aquest projecte dóna continuïtat a l’arranjament que ja es va realitzar l’any passat a un altre tram de vorera d’aquesta avinguda.

Els treballs s’estan realitzant a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública i segueixen les directrius del pla de millores de voreres del municipi, que en els darrers anys ha permès l’arranjament integral d’un ampli nombre de trams d’aquests elements que, en aquests casos, presentaven desperfectes o bé que no s’ajustaven als requisits d’accessibilitat i mobilitat. Aquestes obres tenen un termini d’execució d’un mes i el seu cost global és de 111.000 euros.

El projecte que ara s’executa ha estat elaborat per l’Àrea municipal d’Urbanisme i es basa a reemplaçar la totalitat del paquet estructural i del paviment d’aquest tram de vorera que presenten diversos desperfectes, amb la pèrdua de regularitat del panot, i l’aixecament i trencament de peces.

La detecció en aquest tram de desperfectes en els panots, ocasionats principalment pel desenvolupament en superfície que han experimentat les arrels dels arbres que hi ha ubicats, ha desembocat en la substitució dels arbres plataners per l’espècie Magnòlies, menys agressives i amb menys impacte amb la vorera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -