8.9 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

Arriba la sisena exposició de la temporada al Castell de Benedormiens de Castell-Platja d’Aro

La inauguració serà el dissabte 26 d'octubre i es podrà visitar fins el 24 de novembre

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El proper dissabte 26 d’octubre s’inaugura la sisena exposició de l’any a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens, a Castell-Platja d’Aro. En total s’hi podran veure 50 obres del Fons Municipal d’Art que daten entre l’any 2011 i 2019. Hi haurà diferents disciplines artístiques com pintura, dibuix, ceràmica, escultura i fotografia. Les obres se centren en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura.

Aquesta exposició l’organitza la regidoria de cultura de l’Ajuntament i es podrà visitar del 26 d’octubre al 24 de novembre. La inauguració serà aquest proper dissabte a les 19 h al castell, una construcció medieval de la vila, baluard de la Vall d’Aro i catalogat com a conjunt com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Des de l’any 1983 el consistori organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d’artistes contemporanis de tècniques diverses. “El Fons Municipal d’Art s’ha anat bastint exclusivament amb les aportacions d’aquests creadors generant una col·lecció eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics”, expliquen des de l’Ajuntament. Comprèn un llarg període de l’art català, i també amb peces d’artistes d’àmbit internacional. 

La mostra d’aquesta tardor recull obres d’Albert Cuevas, Pep Camps, Evarist Vallès, Martínez Tarrassó, Miquel Ribot, Quim Domene, Emili Armengol, Roca Sans, Gómez Ascaso, Isidre Vilaseca, Quimeta Serra, Carmen Sans, Àlvar Sunyol, Carles Bros, Antonio Rojas, Tindaro Calia, Torrent Buch, Robert Llimós, Ivan Morales, Francesc Ruiz, Munuel Christoph Horn, Pilar Esporrín, Sílvia Castell, Silvana Castelluccio, Lluís Vilà, Josep Miralles, Artigau, Gil Granero, Ana Lentsch, Alba Roqueta, Rosa Serra, Xavier Carbonell, Arranz-Bravo, Patricia de Solages, Joan Raset, Vincenzo Carmenati, Quim Corominas, Albert Gonzalo, Xano Armenter, Manel Anoro, Ulrich Zeh, Diego Espado, Carlos Casabona, Richard Vanderaa, Antonio Marqués, Bonacase, Imma Masó, Veiras Manteiga, Antoni Amat i Marc Pujol.

L’entrada és lliure i l’horari de caps de setmana i festius és de 11-13 h i 17-20 h.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies