21 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Solidaritat de la Bisbal amb la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Un grup de persones voluntàries cossen mascaretes per abastir el centre bisbalenc de gent gran que gestiona l’ajuntament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu continua en alerta extrema a causa de la vulnerabilitat dels residents, i els seus treballadors afronten el repte extremant les mesures de protecció. Les mascaretes de protecció són un element imprescindible per protegir tant a residents com a treballadors i evitar l’entrada de virus en el centre, i els darrers dies les reserves s’havien mostrat insuficient per cobrir les necessitats del centre.

Atenent a la demanda, l’ajuntament va adquirir material per fabricar mascaretes però calia cossir-les, i davant del repte el centre geriàtric va fer una crida per tal de trobar persones voluntàries del municipi que poguessin i volguessin cosir el material. La resposta de la ciutadania va ser tan massiva que el centre ha quedat prou abastit de mascaretes en poques hores.

Dies enrere una de les treballadores del centre va publicar un missatge de vídeo per explicar el seu dia a dia arran del risc de propagació del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell i Calonge demanen seguir amb toc de queda

Tots dos ajuntaments lamenten que sense el toc de queda els serà impossible controlar les aglomeracions nocturnes per prevenir el coronavirus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -