20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Solidaritat de la Bisbal amb la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Un grup de persones voluntàries cossen mascaretes per abastir el centre bisbalenc de gent gran que gestiona l’ajuntament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu continua en alerta extrema a causa de la vulnerabilitat dels residents, i els seus treballadors afronten el repte extremant les mesures de protecció. Les mascaretes de protecció són un element imprescindible per protegir tant a residents com a treballadors i evitar l’entrada de virus en el centre, i els darrers dies les reserves s’havien mostrat insuficient per cobrir les necessitats del centre.

Atenent a la demanda, l’ajuntament va adquirir material per fabricar mascaretes però calia cossir-les, i davant del repte el centre geriàtric va fer una crida per tal de trobar persones voluntàries del municipi que poguessin i volguessin cosir el material. La resposta de la ciutadania va ser tan massiva que el centre ha quedat prou abastit de mascaretes en poques hores.

Dies enrere una de les treballadores del centre va publicar un missatge de vídeo per explicar el seu dia a dia arran del risc de propagació del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alexandre Weltz: “Les obres de l’escola de Vall-llobrega ja anaven tard”

La no aprovació dels pressupostos de la Generalitat ha tingut diversos impactes en els projectes on es preveien inversions. Un d’aquests projectes és l’Escola de Vall-llobrega, una escola que fa uns quants anys que espera la construcció del nou centre. Per això, des de l’AMPA han decidit convocar una acció de protesta per aquest divendres 12 d’abril. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el president de l’AMPA del centre, Alexandre Weltz.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -