13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Solidaritat de la Bisbal amb la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Un grup de persones voluntàries cossen mascaretes per abastir el centre bisbalenc de gent gran que gestiona l’ajuntament

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu continua en alerta extrema a causa de la vulnerabilitat dels residents, i els seus treballadors afronten el repte extremant les mesures de protecció. Les mascaretes de protecció són un element imprescindible per protegir tant a residents com a treballadors i evitar l’entrada de virus en el centre, i els darrers dies les reserves s’havien mostrat insuficient per cobrir les necessitats del centre.

Atenent a la demanda, l’ajuntament va adquirir material per fabricar mascaretes però calia cossir-les, i davant del repte el centre geriàtric va fer una crida per tal de trobar persones voluntàries del municipi que poguessin i volguessin cosir el material. La resposta de la ciutadania va ser tan massiva que el centre ha quedat prou abastit de mascaretes en poques hores.

Dies enrere una de les treballadores del centre va publicar un missatge de vídeo per explicar el seu dia a dia arran del risc de propagació del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -