7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Sònia Corominas i Nina Busquet, les dues guanyadores dels Premis Càlam de Torroella de Mongrí

Davant la impossibilitat de reunió pública, el veredicte s’ha donat a conèixer per internet

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Amb motiu de les mesures de confinament, el veredicte dels Premis Literaris Càlam de Torroella de Montgrí d’enguany no s’ha pogut fer públic com era previst el 23 d’abril a la plaça de la Vila. L’Ajuntament ha hagut d’adaptar-se i va donar a conèixer ahir les dues guanyadores a través d’internet.

Han format part del jurat Susanna Bautista, Teresa Calabús, Rosa Pou, David Casadellà i Joan Surroca, a qui l’Ajuntament ha volgut enviar un fort agraïment per la seva feina en aquesta edició tan especial.

Així, el premi poesia ha estat atorgat a Sònia Corominas Cortals per Barqueta i el de prosa a Nina Busquet Figueras, per Madame Bovary em va fer perdre el tren.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies