28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Sònia Corominas i Nina Busquet, les dues guanyadores dels Premis Càlam de Torroella de Mongrí

Davant la impossibilitat de reunió pública, el veredicte s’ha donat a conèixer per internet

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb motiu de les mesures de confinament, el veredicte dels Premis Literaris Càlam de Torroella de Montgrí d’enguany no s’ha pogut fer públic com era previst el 23 d’abril a la plaça de la Vila. L’Ajuntament ha hagut d’adaptar-se i va donar a conèixer ahir les dues guanyadores a través d’internet.

Han format part del jurat Susanna Bautista, Teresa Calabús, Rosa Pou, David Casadellà i Joan Surroca, a qui l’Ajuntament ha volgut enviar un fort agraïment per la seva feina en aquesta edició tan especial.

Així, el premi poesia ha estat atorgat a Sònia Corominas Cortals per Barqueta i el de prosa a Nina Busquet Figueras, per Madame Bovary em va fer perdre el tren.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -