7.6 C
Pals
Dijous, 11 desembre 2025
- Publicitat -

Josep Morató: “La intel·ligència artificial no respira, i si no respira, no inspira”

En una entrevista concedida al Supermatí, el fotògraf Josep Morató ha explicat com ha viscut el reconeixement dels Premis Lux 2025, en què ha...

Abel Font: “L’Espai Ter s’està convertint en un referent de les arts escèniques al territori”

En una entrevista concedida al Supermatí, el director de l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, Abel Font, ha presentat la nova programació per al...

Anna Sàbat: “Omplir-nos la boca també vol dir fer-ho d’orgull per allò que tenim”

En una entrevista al Supermatí, la tècnica d’Origen Empordanet, Anna Sàbat, ha detallat els objectius de la nova campanya “Motius per omplir-nos la boca”,...

Albert Sastregener: “Les estrelles Michelin són el resultat de molts anys de feina constant”

El restaurant Bo.TiC, situat a Corçà, continua sent una referència de la cuina gironina. Des del 2007, el seu cap de cuina i propietari,...

Xavier Cortadellas: “Aquest any ha estat la fira dels entrebancs”

La Fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà torna aquest cap de setmana, el 6 i 7 de desembre, amb la seva 8a edició. Un...

EQUIP

Presentació: Ferran Castelló i Maria Alsina

Redacció: Anna Salvadó, Carla Saló, Laura Quiñonero, Sergi Villena, Mariona Fernández i Rafel Corbí.

Meteorologia: Isaac Vilà

Col·laboradors: Martí Saguer, Ignasi Arbat, Laia Camós i Eduard Prats.