23.1 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

Tal dia com avui – 10 abril

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Paul McCartney anuncia la separació de The Beatles

Era el 1970 i el baixista de la mítica banda anglesa va ser l’encarregat d’oficialitzar la ruptura d’aquell grup que havia assolit molta fama. Alguns experts apunten que es va produir, entre d’altres, per les seves diferències artístiques, per la mort de Brian Epstein i, també, per l’allunyament de John Lennon. Aquell dia, McCartney també va anunciar el seu primer àlbum en solitari, titulat McCartney.

Més de 10.000 persones es congreguen per escoltar la nota de comiat de Kurt Cobain

El famós guitarrista de 27 anys va escriure abans de suïcidar-se que “era una persona massa erràtica i temperamental” i que ja “no sentia la passió”. L’encarregada de llegir-la va ser la seva dona, Courtney Love. El cos de Cobain el van trobar un 8 d’abril, però els fets havien tingut lloc tres dies abans. Tot plegat va tenir lloc l’any 1994.

Se signa el famós Acord del Divendres Sant

Amb aquest acord, també conegut amb el nom de Belfast, el govern irlandès i anglès posaven fi al conflicte que hi havia per Irlanda del Nord, que va aprovar aquest pacte en un referèndum. Les discrepàncies tenien l’origen en la sol·licitud d’Irlanda d’adherir al seu territori Irlanda del Nord, però aquests darrers no eren partidaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -