S’emet per primera vegada la sèrie Batman

La cadena ABC va estrenar el 12 de gener de 1966 la sèrie Batman, protagonitzada per Adam West i Burt Ward, que anys més tard emetria TV3.

L’important èxit de la sèrie va proporcionar el que es va conèixer com Batmania, creant molt impacte a la cultura pop, mai vist fins al moment.

Al llarg de les 3 temporades que va durar la sèrie, es van rodar 120 episodis i hi van participar actors com Bruce Lee o Ted Cassidy entre altres.

The Joker arriba al número 1 a la llista Billboard

El disc de Steve Miller Band, assoliria la primera posició l’any 1974 amb aquest treball, on trobàvem la cançó que li dóna nom i que més fama els hi ha proporcionat.

Els anys 80 seguirien editant discs, però cap d’ells assoliria la mateixa fama, amb excepció d’Abracadabra, amb un senzill que també figura entre els més destacats de la banda.

Mor Maurice Gibb

Va ser una de les peces clau de Bee Gees, i va perdre la vida el 2003 a conseqüència d’una aturada cardíaca, dos dies després de ser intervingut quirúrgicament.

A mitjans dels seixanta va formar al costat dels seus germans Robin i Barry el grup, que els hi aportaria fama durant uns quants anys.

La salut de Maurice s’havia deteriorat molt a causa dels seus problemes amb la beguda, una addicció que els seus familiars atribuïen al xoc que li va suposar la mort del seu germà Andy, a causa del consum de drogues.