Dimiteix Adolfo Suárez, el primer president de la democràcia espanyola.

El 29 de gener de 1981 va presentar la dimissió com a president, però també del seu partit Unión de Centro Democrático.

Tot plegat després d’una època plena de complicacions polítiques, socials i econòmiques, que van forçar el PSOE va presentar una moció de censura el 1980, que tot i que va ser derrotada, va deteriorar encara més la imatge de Suárez, que no trobava ni el recolzament en el seu propi partit.

Un any després formaria el partit Centro Democrático y Social i amb el qual es va presentar a les eleccions de 1982, aconseguint ser diputat per Madrid, aconseguint revalidar els resultats en futures eleccions. El 1991 va dimitir com a president del CDS i va abandonar definitivament la política.

El teatre de l’òpera de Venècia, La Fenice és destrossat per un incendi

L’any 1996 un incendi va destrossar completament el teatre. Es va descobrir que havia estat provocat per dos electricistes, Enrico Carella i Massimiliano Marchetti, que tenien problemes contractuals amb la companyia.

Els treballs de reconstrucció es va iniciar el 2001 i van culminar amb la reobertura del teatre el desembre de 2003 amb un concert inaugural d’obres de Beethoven, Wagner i Stravinski. 30
De la reconstrucció se’n va encarregar l’arquitecte Aldo Rossi, que va respectar l’estil original del segle XIX.

Neix a Budapest, Tommy Ramone

L’any 1949 va néixer el primer bateria de la formació The Ramones i va ser ni més ni menys el responsable de recomanar al seu germà Joey, que abandonés la bateria i assumís el rol de vocalista.
Va participar en el grup fins al 1978 i posteriorment va ser substituït per Marky.
Va compondre el tema Blitzkrieg Bop, considerat per molts seguidors, com el millor tema del grup.
Va morir el 2014 a l’edat a 62 anys.