24.1 C
Pals
Dissabte, 19 setembre 2020

Teatre inclusiu. Teatre necessari

Aquest comentari el destino al teatre. És una recomanació que faig sobre una obra de teatre que vaig veure ahir i que es diu “6 personatges: Homenatge a Tomàs Giner”. Està inclosa a la mostra de teatre inclusiu del Teatre Lliure de Barcelona i ha estat 15 dies en cartell és una creació col·lectiva i la direcció i la dramatúrgia són del Juan Carlos Martel

El que realment ési mportant no són els actors (surten 6 actors, però només n’hi ha un que que és actor, mentre que els altres cinc, en algun moment de la seva vida han viscut al carrer).

Per a mi ha estat una experiència teatral brutal, és una manera d’incloure, és una manera de donar oportunitats, de trobar molta més veritat que la que vivim normalment i de donar veu i oportunitat a altres realitats. Aquest és el tipus de teatre que defenso i el que crec que val la pena i crec que és el tipus de teatre que hauríem de consumir com a espectadores.

Així que us recomano molt que feu pressió perquè torni al Teatre Lliure la temporada que ve perquè ha sigut una experiència brutal i crec que molt enriquidora per a les persones que l’hem vist. Una proposta absolutament necessària.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios