12 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Tecnologia i oci digital 18/10/16

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Tecnologia i oci digital 18/10/16
Loading
/

 

Servei de música en streaming d’Amazon
El gegant del comerç electrònic Amazon, ha llançat a Estats Units un servei de música en streaming, és a dir, per escoltar per Internet sense descarregar les cançons, sense límit de temps o cançons. I fa per competir amb Spotify.
Es diu Amazon Music Unlimited, disposa d’un gran magatzem de música, amb desenes de milions de cançons segons l’empresa. Costarà 9,99 dòlars al mes (9 euros).

De moment només està disponible als EUA, tot i que l’empresa diu que el llançarà aviat al Regne Unit, Alemanya i Àustria. No hi ha encara detalls de si a Espanya també ho oferirà.

El presumpte frau de l'”iPhone extremeny”
Unai Nieto i Ciu Bojun, els principals responsables de zetta, la marca de mòbils estremenya, segueixen desapareguts.
Tots dos joves han estat acusats d’utilitzar maquinari de la companyia xinesa Xiaomi per constituir una marca de telefonia anomenada zetta que modificava lleugerament l’aparença dels dispositius i que posteriorment venia a un preu superior sense permís per part de Xiaomi.
El presumpte frau d’aquesta empresa que presumia de produir un ‘iPhone extremeny’ va ser destapat durant el cap de setmana per Forocoches, el popular fòrum espanyol.

A Apple no li agrada la realitat virtual
Tim Cook, CEO d’Apple, està de visita oficial al Japó. Allà s’ha reunit amb Nintendo, possiblement per tancar nous acords sobre videojocs i també ha parlat una mica malament sobre la realitat virtual, la tecnologia més de moda.
En una entrevista, Cook assegura que “no hi ha substitut per al contacte humà” en referència a les possibilitats de la realitat virtual.

Instagram ja es pot fer servir a Windows 10
Instagram ja està disponible en ordinadors, encara que no en tots. El programa que han llançat només podrà usar-se en Windows 10 i es descarregarà des de la Store de Microsoft. L’app d’Instagram, però, està més pensada per a dispositius amb pantalla tàctil que per als sobretaula de tota la vida.
De moment, sembla que l’aplicació no està del tot acabada i que té bastants problemes d’estabilitat. A més, només és possible pujar fotografies si es té una pantalla tàctil, sigui d’una tablet, un ordinador híbrid o un portàtil amb aquesta opció.
Un ordinador amb un monitor normal i corrent només podrà consultar fotos, fer servir la recerca i modificar el perfil, veure Stories i tot el que permet l’app de smartphones, excepte pujar fotos.

El navegador de Google es tornarà més lleuger
Google Chrome és ja el navegador d’Internet més utilitzat en ordinadors, amb un 54,41% del total i molt per sobre del clàssic Internet Explorer, que utilitza un 25,48%. No obstant això, una queixa habitual sobre el programa de Google és que consumeix massa recursos, de manera que els ordinadors més modestos acaben tenint problemes i els portàtils descarreguen la seva bateria més ràpid.
Segons informa Forbes, Google vol acabar amb tot això amb la versió 55 que llançaran al desembre, que integrarà un nou ‘motor’ per a JavaScript que redueix a la meitat el consum de memòria RAM.

Serà possible convertir un rellotge normal en un smartwatch
Els rellotges intel·ligents o ‘smartwatches’ són una de les tendències que amb més força estan entrant en el món de la tecnologia, en part gràcies a l’Apple Watch, però també gràcies a Samsung i Google.

Ara la startup espanyola MainTool està preparant una polsera intel·ligent que es podrà fer servir amb els rellotges clàssics per tal que tinguin els sensors i la sincronització amb mòbils que ofereixen els rellotges intel·ligents: compte passos i calories cremades, mesura les pulsacions per minut, alerta de notificacions i fins i tot de si t’estàs allunyant massa del teu smartphone.

Una app per maquillar-se abans de fer un Skype
Una firma de cosmètica japonesa ha creat una aplicació per al servei de videoconferència Skype Business que maquilla l’interlocutor en pantalla per donar una bona imatge fins i tot si no s’usa maquillatge o es rep una trucada de feina imprevista.
L’app TeleBeauty, desenvolupada per la firma nipona Shiseido en col·laboració amb Microsoft Japó, està dissenyat per a la branca de negocis del servei de telefonia a través d’internet i no està previst que es creï una variant per a la versió gratuïta ni que arribi a l’estranger.

Samsung retornarà els diners del Note 7
Samsung Espanya ha anunciat que retornarà l’import complet del Galaxy Note 7 als compradors que així ho desitgin, alhora que ofereixen la possibilitat de canviar-lo per un Galaxy S7 o S7 Edge, dos models de la companyia que de moment han resultat segurs.
A la seva web oficial, asseguren estar “treballant amb els distribuïdors i operadors per posar en marxa un programa de substitució”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -