11.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Tenyim de vermell cada dia del calendari

Hi ha dates que assenyales en vermell al calendari per un fet que t’ha marcat, per algun esdeveniment del que t’has assabentat, perquè marquen un inici o un final, per un record que t’omple d’algun sentiment que fa que el cor bategui més despresa, o per algunes o per totes aquestes coses alhora.
Per mi, entre d’altres dates importants, el dia 6 d’abril és la data que marca un inici i un final, és la data en què va néixer el meu fill i la que tinc gravada a foc a la pell, al cor, un foc que s’aviva amb cada record, amb cada celebració d’aquest dia. I el passat 6 d’abril no va ser menys, perquè la celebració va ser doble: la bufada d’espelmes, la seva i la meva, perquè no ho vaig fer en el seu dia; els dobles obsequis; un dinar casolà preparat i compartit amb molts de somriures i un sopar distès ple de confidències; uns passejos nocturns a vora d’un mar al que tots dos estimem, que banya la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, i a través d’un màgic Passeig de Ronda, arriba a la platja de Sa Conca, a S’Agaró, acompanyats d’una lluna i d’unes estrelles que il·luminen el nostre camí.
I el millor de tot? Que vivim on vivim, en un entorn, l’Empordà, que ens oxigena amb cada nova experiència, amb cada nou dia i amb cada nova nit, i ens dona l’oportunitat de tenyir de vermell, cada dia del calendari.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios