11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Teresa Ferrés: “Palamós ha perdut pistonada i hem de recuperar les inversions i el dinamisme”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Teresa Ferrés: "Palamós ha perdut pistonada i hem de recuperar les inversions i el dinamisme"
/

Teresa Ferrés, candidata a encapçalar la llista de Tots per l’Empordà a Palamós, ha passat avui pel Supermatí de Ràdio Capital i ens ha explicat que està valorant la proposta que li ha fet el partit per a liderar la candidatura de cares a les properes eleccions municipals del 2023. A hores d’ara, diu, està posant-se en contacte amb veïns i veïnes del municipi per veure “com respira” el poble.

Ferrés creu que la volen per la seva trajectòria des que va ser alcaldessa a Palamós amb el PSC. A més, ha afegit que si finalment es presenta a les eleccions serà només amb aquesta candidatura independent, ja que no veu cap altra opció.

Els motius que porten a Ferrés a estudiar l’opció de liderar aquest projecte són varis. En primer lloc, creu que Palamós “ha perdut pistonada” i que “ha de recuperar inversions, dinamisme i una bona organització”. En aquesta línia, ha afegit que la pandèmia no pot amagar la manca de gestió per part del govern municipal, i que aquest ha de donar resposta a les demandes d’entitats i de la societat en general.

Així mateix, expressa que “no hem vist un govern fort, sinó feble”, referint-se, entre d’altres, a la gestió del passeig marítim perquè “ens han fet creure que feien un nou projecte de passeig, però només posaven unes quantes rajoles; unes tasques de manteniment que amb qualsevol govern s’han anat fent”. I ha sentenciat que “no hem vist quina idea té el govern, només hem vist molta foto bonica i molta cortina de fum”.

Finalment, sobre el nou hospital de Palamós, Ferrés ha explicat que tot el que sap és per la premsa i que l’actual govern no s’ha pronunciat, tenint en compte que “l’alcalde té un paper decisiu” i que aquest “és un tema amb el qual no es pot jugar”.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios