18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Teresa Marquès: “El busseig a la Costa Brava funciona perquè és una zona molt ben conservada”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Teresa Marquès: "El busseig a la Costa Brava funciona perquè és una zona molt ben conservada"
Loading
/

Ja està disponible la ruta d’immersions ecoguiades de la Costa Brava. Aquesta és una manera de descobrir els valors naturals subaquàtics de la nostra zona i aprendre a conservar-los. Per entendre una mica més sobre aquest projecte i descobrir més sobre aquestes rutes ens ha visitat al Supermatí una de les coordinadores d’aquest projecte, Teresa Marquès.

Aquestes immersions ecoguiades formen part de la tercera fase d’un projecte impulsat per l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava. La intenció és oferir un valor afegit a la immersió i centrar-se en els ecoviatges, tal com explica Teresa Marquès.

Els 12 eixos ofereixen diverses rutes per descobrir indrets i paistages subaquàtics que volen descobrir els bussejadors: vida marina, vaixells enfonsats, coralls, entre d’altres. A més, Teresa Marquès vol que aquestes visites sota l’aigua es facin des del respecte al medi ambient i buscant la sostenibilitat.

Aquestes rutes es van presentar fa pocs dies però ja s’han començat a fer servir per temes formatius. A més, el projecte està acompanyat per materials complementaris que es poden trobar a la mateixa pàgina web de l’associació.

Teresa Marquès reconeix que el pes del busseig a la nostra zona és important i té una llarga trajectòria. A més, és un sector que ajuda a desestacionalitzar el turisme i oferta llocs de treball especialitzats. A més, Marquès reconeix que la Costa Brava és una zona ben conservada a nivell subaquàtic.

Totes aquestes rutes d’immersions ecoguiades es poden trobar a la pàgina web de l’associació.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios