5.5 C
Pals
Dilluns, 20 Gener 2020

Terminator: Destino oscuro

El més llegit

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Última i emotiva funció dels Pastorets de Pals, després de 40 anys

Aquest dissabte es va celebrar la darrera funció d'enguany dels Pastorets de Pals, després de 40 anys d'història ininterrompuda. La manca de persones voluntàries i la dificultat que suposa organitzar els assaijos, ha fet que el seu impulsar i fins ara director, Francesc Roig, decideixi donar per acabades les representacions de l'obra.

La Generalitat obté la cessió del terreny de la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre d'aquest any

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

Mor un ciclista en caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Un home ha mort quan ha caigut a una pista forestal a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.
Ignasi Arbat
Ignasi Arbathttp://www.ningunoesperfecte.cat/
Presentador i director del programa "Ningú no és perfecte"
Després de cinc pel·lícules i una sèrie de televisió, la saga Terminator es trobava a la deriva arran de l’intent de reinici amb Terminator: Génesis, l’any 2015, que va ser un fracàs. Tothom és conscient que les pel·lícules bones de la franquícia eren la primera i la segona. D’aquí que la productora va considerar que el millor que podia fer era un re-reboot. No em pregunteu què s’havien fumat. El cas és que la cosa que s’ha traduït en nou i merescut fracàs per aquest segon reboot consecutiu. 
Terminator: Destino oscuro, parteix del final de Terminator 2 i ignora l’existència de Terminator 3: La rebel·lió de les màquines, Terminator: Salvation i Terminator: Génesis. Després de veure Destino oscuro, sóc jo qui ha decidit treure de la continuïtat aquesta i em quedo de llarg amb què proposava Terminator 3, que sense arribar al nivell de la primera i la segona, la proposta argumental és infinitament superior a Destino oscuro
Terminator: Destino oscuro és una nova oportunitat perduda, amb l’agreujant que és la segona consecutiva en quatre anys. El millor de la pel·lícula és la presència de Linda Hamilton i Arnold Schwazenegger que es mengen en patates a la resta de nous actors. La pena és la línia argumental que els dóna el guió, molt poc afortunada i que els porta a lluir-se poc, especialment Schwazenegger.
La pel·lícula és un remake encobert de la primera i la segona pel·lícula, en el mateix sentit que Star Wars: El despertar de la força ho va ser de l’episodi IV. El cas és que com a remake és fallit, ja que s’oblida de tota la complexitat argumental i de la intel·ligència artificial que era Skynet, per a substituir-la per una cosa que es diu Legion, que no desenvolupa gens i converteix Terminator en una pel·lícula d’hòsties a l’estil de Fast & Furious
Sense voler fer cap espòiler, per això teniu el podcast, el pròleg, en què ens presenta el punt de partida de la pel·lícula, em sembla una absoluta aberració que desvirtua completament en concepte de Terminator
Terminator: Destino oscuro, juga a ser políticament correcte i vol introduir conceptes feministes i missatges polítics contra Donald Trump que no condueixen enlloc i que estan inclosos per quedar bé, no perquè realment vulguin fer una reivindicació com cal, ja que no se les creuen. 
M’agradaria analitzar bé el paper de James Cameron com a productor, ja que em costa creure que hagi tingut cap intervenció creativa, de fet sembla que Cameron està molt emprenyat amb Tim Miller. I no és l’únic, la meva sensació en sortir del cinema va ser la d’emprenyat. 
Tim Miller no era la persona indicada per dirigir aquest projecte. Miller només té experiència en cinema d’acció. La seva única pel·lícula fins ara, Deadpool, deu l’èxit a Ryan Reynolds que es va involucrar en totes les fases del projecte. Aquí Miller s’ha limitat a rodar un seguit d’escenes d’acció que semblen un copy-paste de moltes altres pel·lícules d’acció. 
Dels nous personatges, només salvo Mackenzie Davis, que sí que m’agrada, però no deixa de ser una nova versió de Kyle Reese. Pel que fa a Diego Luna, queda clar que no és Robert Patrick, i pel que fa a Natalia Reyes, el doblatge és pèssim, la interpretació de l’actriu és molt dolenta i el seu personatge no és gens creïble. 
I fins aquí, no vull continuar gastant ni un minut més en aquest despropòsit. Tot el que hi ha a Destino oscuro ho hem vist abans i millor. A la pel·lícula no li puc perdonar de cap manera que destrueixi el llegat de les dues primeres, com cap altra seqüela de la saga havia fet fins avui. 
Si en voleu més amb espòilers, escolteu el nostre podcast. Link de descàrrega directa, link a Apple Podcasts, link a iVoox.

Últimes notícies

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

Èxta6 presenten “Darrere la mirada”

Èxta6, després de presentar-nos el seu primer disc ple d’intencions “Viure Ràpid” el passat 2017, torna el 31 gener amb “Darrere la Mirada“. Un disc fresc i festiu, ple d’energia i bones vibracions. Amb aquest segon disc no han volgut trencar ni amb el so, ni amb el concepte, ni amb l’estil. És una evolució…

My Chemical Romance estrenen nova música

My Chemical Romance continuen motivant als seus seguidors amb totes les publicacions que fan a les xarxes i la darrera ha alegrat a un bon grapat, ja que el grup de Gerard Way ha mostrat un vídeo d’uns 30 segons on sona una melodia instrumental, que podria ser el fragment d’una nova cançó del grup.…

Roger Margarit torna amb “Blau” i estrena ‘El teu dibuix’

El cantautor Roger Margarit ha tornat i ho ha fet amb l’anunci d’un nou disc “Blau” que arribarà el 31 de gener i que el presenta amb ‘El teu dibuix‘, ja disponible en streaming i amb un videoclip que pots veure a Youtube. Sobre el disc, Margarit explica que és un treball conceptual sorgit dels…

Més notícies