25.6 C
Pals
Dissabte, 31 juliol 2021
- Publicitat -

Tira endavant la primera edició del Sant Antoni Beach Festival, que comptarà amb l’actuació de Miki Núñez

La resta d'artistes estan per confirmar però es preveu que el festival durarà entre dos i tres dies

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Des de que va començar la pandèmia, el sector de la música, la cultura i els festivals ha quedat tocadíssim. D’ençà d’aleshores, concerts, actuacions, i no cal dir festivals, s’han vist cancelats quasi bé en tota la seva totalitat. Malgrat que l’estiu passat els desplaçaments estaven permesos, qualsevol activitat que pugués aplegar una certa quantitat de gent no estava permesa.

En aquest context no s’hauria plantejat un festival com el Sant Antoni Beach Festival, que aquest any s’estrena a Sant Antoni de Calonge amb unes expectatives totalment diferents a les que hi havia l’any passat en aquest mateix mes. Amb el ràpid avenç de les vacunacions, les entitats organitzadores de festivals preveuen que cap a finals de maig ja es podrà planificar amb més facilitat.

 

El festival ve apostant fort en aquesta primera edició. El 2 de juliol i durant dos o tres dies més, hi haurà muntat un gran escenari on es donaran els concerts. A més es té previst que hi hagi una zona gastronòmica de foodtrucks i d’oci. El primer artista confirmat és Miki Núñez. Així doncs, els organitzadors aposten amb artistes de renom per fer d’aquest festival una experiència única.

Logo de la primera edició del Sant Antoni Beach Fest

A més, tot el que de moment està dissenyat de cares a l’esdeveniment compleix amb les mesures covid. Hi haurà un aforament limitat i es respectarà l’espai de seguretat entre els seients, i el festival comptarà també amb seguretat per a la ocasió.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sabor de Gràcia tanca la vuitena edició del Rumba Palamós, el festival “referent” d’aquest estil a Catalunya

L'organització celebra la resposta del públic que ha omplert les 400 disponibles places de cada concert
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -