9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

El llibre "Caimó", segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A la Fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  “Caimó”, llibre publicat per l’editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: “fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó”.

Pere Caimó, nascut a Sant Feliu de Guíxols, va jugar un paper molt important en la història de Catalunya durant el segle XIX. Carles Rahola, de fet, el va considerar “un dels grans herois de la història catalana”. Va anar a fer d’Indiano a Puerto Rico durant 30 anys, i al tornar va entrar de ple en la política catalana. Entre altres coses, va liderar l’episodi Foc de la Bisbal i va ser alcalde de Sant Feliu de Guíxols: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -