24.4 C
Pals
Dilluns, 2 agost 2021
- Publicitat -

Torna a obrir el Local Jove del Parc de l’Arbreda de Begur

L'Ajuntament de Begur espera que sumant les actuacions fetes al Local Jove i les realitzades al Parc de l'Arbreda, es consolidi la zona com a centre de lleure de primer nivell on grans i petits hi tinguin cabuda.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Després de realitzar-hi reformes i millores, l’Ajuntament de Begur ha reobert el Parc de l’Arbreda amb l’objectiu de convertir-lo en una zona d’esbarjo i de lleure oberta a tots els col·lectius d’edat, i amb la idea que es converteixi en un centre de referència per a grans i petits. Aquest mes de març el Local Jove ubicat al Parc de l’Arbreda ha donat per finalitzades les tasques de millora i arranjament que s’hi han fet al llarg dels darrers mesos. L’Ajuntament espera que sumant les actuacions fetes al Local Jove i les realitzades al Parc de l’Arbreda, es consolidi la zona com a centre de lleure de primer nivell on grans i petits hi tinguin cabuda. Entre les obres de millora que s’han realitzat al Local Jove destaquen: la instal·lació d’un nou sòl, la implantació de cortines motoritzades, l’execució de part de la instal·lació elèctrica nova amb il·luminació led, la dotació de nous electrodomèstics per poder fer-hi tallers de cuina, la protecció de les arestes i cantonades de ferro, la col·locació de reixes metàl·liques en els vidres, i la reparació del sistema de sonorització. Tot plegat amb l’objectiu de dotar l’espai de més seguretat per als petits i joves del municipi. Es preveu que s’hi puguin dur a terme activitats com els esplais del cap de setmana de l’escola, els assajos del grup de batucada d’Els Bakanards, i també es podrà sol·licitar l’equipament -prèvia instància- per a celebrar-hi festes d’aniversari. El conjunt del Parc de l’Arbreda també ha estatr objecte de millores, com ara l’habilitació d’una nova pista de futbol, la separació de la zona de joc infantil de la de la tirolina per prevenir possibles accidents; la plantació de més arbres al llarg del parc, i la creació d’una zona de pícnic amb taules que s’instal·laran en els propers dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Concentració per demanar més efectius de la Policia Local de Palamós

El sindicat del CSIF ha organitzat una concentració per aquest dimarts per reclamar més efectius de la Policia Local de Palamós després de més de 10 anys sense ningún agent nou
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -