Els cavalls de Sant Antoni Abat tornaran a lluir a Sant Feliu

Doncs sí, aquest diumenge la platja de Sant Feliu reviurà la màgia dels cavalls del genet Santi Serra. La festa de Sant Antoni Abat començarà a les 11 del matí amb els Tres Tombs: una passada de cavalls pels carrers centrals de la ciutat. A 2/4 d’1 del migdia beneiran els animals als Jardins Juli Garreta i mitja hora més tarda es podrà viure aquesta exhibició eqüestres des de la mateixa plaça.

També torna la Festa de la Candelera de Castelló d’Empúries

Comença demà i s’allargarà fins diumenge. Trobareu concerts, exposicions, tallers o activitats infantils. Per exemple, divendres a les 8 del vespre es presenta a la biblioteca el llibre Pirates i Corsaris a l’Empordà, de Gabriel Marín Roig. A 2/4 de 12 del mateix divendres, hi ha Festa Jove amb Banda Neon, Miquel del Roig i Dj Septi a la Sala Municipal. La festa acabarà el diumenge al migdia amb l’actuació de la colla castellera Vailets de l’Empordà a la sala polivalent. Obriran les portes el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i l’Ecomuseu-Farinera.

Acabem amb una activitat que uneix diverses biblioteques de la comarca

Les biblioteques de Pals, Mont-ras, Begur i la sala de lectura de Vall-llobrega s’uneixen per oferir activitats conjuntes. En aquest cas, avui a la biblioteca Salvador Raurich de Begur organitzen una activitat infantil amb el títol L’aventura del drac juganer. A part, a l’Escola Bressol de Santa Cristina d’Aro a les 4 de la tarda podeu assistir a una xerrada sobre com la sexualitat després de tenir un fill.