Torna l’oncotrail

La jornada política d’ahir va ser tan poc edificant, que en el moment de trobar algun tema per fer la portada, tenia la moral pel terra. Tanmateix, per sort de tots plegats, la societat està per sobre del devenir de la política i de sobte vaig recordar que aquest cap de setmana és l’oncotrail.

Suposo que tothom sap de què es tracta, aquesta cursa per equips, solidària i que té com a finalitat la recaptació de fons per millorar la qualitat de vida dels acompanyants dels malalts de càncer.

Doncs bé, aquesta cursa per equips ja té recaptats 253.253,01€. Dic la xifra amb els seus decimals, perquè l’any passat es va tancar l’edició amb una recaptació de 233.768,50€. Per tant, abans de començar la cursa ja s’ha superat amb més d’un 10% la recaptació.

Ara fa dos anys vaig plantejar en aquest mateix programa un repte a l’equip de la ràdio, per tal que ens hi apuntéssim. Clarament no l’hem superat, perquè el més semblant que hem fet ha estat carregar els equips del nostre estudi mòbil i baixar-los a pes de les dues plantes que hi ha al lloc on els guardem, però queden lluny aquests 100kms de la cursa. El repte que plantejo ara, és que l’any que ve siguem tots a l’Oncotrail per retransmete-la en directe durant les 24 hores que dura l’esdeveniment. A veure si això, que no ens farà cansar tant, ho podem dur a terme.

Mentrestant, molta sort als participants, felicitats als organitzadors i sobretot, als que rebran aquestes donacions.