20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Tornen a pintar “platja nudista” a unes roques d’Illa Roja després que l’Ajuntament netegés la primera pintada

En els últims dies ha reaparegut les lletres "platja nudista" a unes roques de la cala d'Illa Roja, a Begur. El primer cop que va aparèixer va ser fa un any

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En els últims dies ha reaparegut les lletres “platja nudista” a unes roques de la cala d’Illa Roja, a Begur. El primer cop que va aparèixer va ser fa un any. En aquell moment, es va multar la dona que l’havia fet i l’Ajuntament va netejar la pintada després d’haver-ho acordat amb l’Associació nudista-naturista d’usuaris d’Illa Roja.

En aquesta ocasió, des de l’Ajuntament asseguren que no saben qui és l’autor o autora d’aquesta segona pintada, i que tampoc s’intentarà descobrir.

L’alcaldessa del municipi, Maite Selva, explica que s’instal·laran uns cartells a la platja en què s’explicarà que a l’Illa Roja s’hi practica el nudisme, tot i no ser una platja totalment nudista. Un cop feta aquesta instal·lació, es netejarà la pintada. Maite Selva demana “respecte per a les pedres i per a la cala” i espera que no apareguin més pintades després d’instal·lar els cartells.

La primera pintada

El maig de 2021 una dona va voler escriure “platja nudista” en unes roques de la cala de l’Illa Roja. L’escrit va quedar a mig fer, ja que la Policia Local va rebre un avís que una parella estava “embrutant el paisatge”. Quan van arribar, van aixecar una acta de denúncia contra la dona, que es va fer responsable de la pintada. Se li va imposar una multa de 900 euros per la infracció i de 520,30€ més per la neteja (total de 1420,30€).

Maite Selva explica que aquest cas “ha quedat tancat” després d’haver arribat a un acord amb la dona, que va acabar pagant una multa de 600 euros. Finalment, l’Ajuntament va parlar amb l’Associació nudista-naturista i va acabar netejant la pintada. “La nostra sorpresa és que torni a aparèixer la pintada”, explica l’alcaldessa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -