31.9 C
Pals
Dimecres, 2 juliol 2025
- Publicitat -

Tornen a treure sorra de Sa Riera per portar-la a Sant Feliu de Guíxols

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dijous s’ha dut a terme una nova extracció de sorra de la platja de Sa Riera de Begur, per traslladar-la a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Sa Riera és l’única platja de la Costa Brava que creix i s’aprofita l’excedent per cobrir la manca de sorra que periòdicament afecta la platja ganxona. Se n’han extret uns 2.000 metres cúbics, traslladats en camions durant la nit. Aquesta és la tercera vegada que s’aporta sorra de sa Riera a Sant Feliu de Guíxols. El primer cop va ser l’any 2013 i s’hi van traslladar uns 1.800 metres cúbics. L’any passat, uns 700 metres cúbics més. A més, l’any passat també es van agafar uns 1.500 metres cúbics de sorra per a les platges de de Llafranc i Tamariu, a Palafrugell. La platja de Sa Riera creix anualment uns 3.000 metres cúbics de sorra  i en els darrers 50 anys, la seva superfície s’ha doblat. L’operació d’extracció, transport i escampada té un cost d’uns 26.000 euros, que assumeix l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:10:28

Carme Álvarez (Restaurant Godard): “Intentem fugir del típic restaurant de costa”

La Carme Álvarez, del Restaurant Godard de Sant Pol, explica a De cap a cap com han creat una proposta gastronòmica amb identitat pròpia, fugint del típic restaurant de costa. Amb cuina d’autor, producte de proximitat i una ubicació privilegiada, Godard aposta per l’originalitat i l’honestedat culinària. Una entrevista plena d’estima per la professió.

Altres notícies