22.7 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Torroella asfaltarà diferents carrers centrals del municipi per tercer any consecutiu

La pavimentació dels carrers és una promesa electoral de l'equip de govern i s'hi destinen uns 75.000 euros anuals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella asfaltarà fins a 12 trams de carrers abans de la temporada d’estiu. És el tercer any que el consistori pavimenta diferents zones del centre urbà i s’hi destinaran 82.530,83 euros.

L’exigència tècnica marca la selecció dels carrers que es pavimentaran una altra vegada. Els àmbits d’actuació però es divideixen entre Torroella de Montgrí i l’Estartit. Segons Jordi Colomí, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament, no són tots els carrers que desitjaven.

Igualment, el regidor destaca que la despesa econòmica és molt elevada per tenir tots els carrers enllestits en un termini de tres anys.

L’objectiu del govern municipal és adjudicar les obres el 15 de maig per poder començar-les el més aviat possible. Volen que les actuacions s’acabin abans del 15 de juny, data límit per fer obres públiques i privades abans de la temporada d’estiu.

Els diferents carrers que es veuran afectats a Torroella són el Carrer de Ramon Boy, el Carrer Bellavista, el Carrer del Montgrí entre el carrer de Santa Margarida i d’Alfons Mercader, el Carrer d’Àngel Guimerà amb la cruïlla del carrer de Ramon Muntaner i finalment el Carrer d’Àngel Guimerà amb la cruïlla del carrer de Santa Margarida.

Carrers que es veuran afectats a Torroella de Montgrí

A l’Estartit seran fins a 7 zones les que es veuran afectades des del 15 de maig fins al 15 de juny. Aquests carrers són el Flonjall Passeig Marítim, el Carrer de Barcelona cruïlla amb Carrer Primavera, el Carrer de Barcelona en el tram situat entre les cases nº12 i nº13, el Carrer de Barcelona cruïlla amb Carrer Català, el Camí vell de Torroella a l’Estartit cruïlla amb Carrer Pirineus, la Rotonda Avinguda de Grècia cruïlla amb Carrer de Roma i el Carrer Gerani.

La inversió serà de 82.530,83 euros i s’ha d’executar en un mes des de l’adjudicació de les obres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sting captiva a Cap Roig amb els seus himnes atemporals

Sting conquista el públic de Cap Roig, que es meravella escoltant en directe temes com 'Roxanne', 'Every breath you take' o 'So Lonely'.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -