17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Torroella de Montgrí instal·la 2 bucles magnètics a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per persones amb dificultats auditives

Les persones amb audiòfons o amb un implant coclear, mitjançant la seva pròtesis (posició T) poden escoltar la conversa sense que els afecti el soroll d’ambient de fons ni la reverberació, ja que reben el senyal directament i de manera més nítida al seu audiòfon

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos bucles magnètics, que permeten millorar el servei d’atenció als ciutadans i ciutadanes amb discapacitat auditiva.

Les persones amb audiòfons o amb un implant coclear, mitjançant la seva pròtesis (posició T) poden escoltar la conversa sense que els afecti el soroll d’ambient de fons ni la reverberació, ja que reben el senyal directament i de manera més nítida al seu audiòfon.

Els bucles magnètics que s’han instal·lat són portàtils i poden ser utilitzats a totes les taules d’atenció. Per tal que les persones amb dificultats auditives coneguin aquest servei, s’han col·locat cartells per aquest fi.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí té també instal·lats bucles magnètics a l’Oficina de Turisme de l’Estartit i al Museu de la Mediterrània. I està treballant internament per què la pàgina web municipal sigui accessible totalment a persones amb dificultats visuals.

Aquesta actuació compta amb una subvenció del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, en règim de concurrència pública no competitiva, per a l’impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya. 

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha destacat que “des de l’Ajuntament treballem per la millora contínua en l’atenció ciutadana i amb la incorporació d’aquests bucles magnètics volem facilitar la qualitat de vida de les persones amb problemes auditius”. El primer tinent d’Alcalde, Marc Calvet ha afirmat “treballem per eliminar les barreres d’accés a l’administració i aconseguir que la relació sigui fluïda per a totes les persones, sense que les seves circumstàncies personals els puguin suposar un impediment”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -