28.1 C
Pals
Dimarts, 27 juliol 2021
- Publicitat -

Torroella enceta el Cicle de Grans Orquestres

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Torroella comença el Cicle de Grans Orquestres

L’Espai Ter de Torroella acull demà a 2/4 de 8 del vespre un concert de l’Orquestra Montgrins. Es tracta del primer concert del Cicle de Grans Orquestres que portarà a l’Espai Ter algunes de les orquestres del territori. El director de l’Espai Ter destacava a Ràdio Capital aquesta aposta pel primer semestre del 2017.

L’11 de març serà el torn del concert de La Principal de la Bisbal.

Nova obra de l’Aula de Teatre de Palafrugell

L’Aula de Teatre, que dirigeix Dani Rebollo, porta la comèdia Celo… patra! al Teatre Municipal de Palafrugell. Es representarà avui i demà a les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda.

Ruta per recordar Víctor Català

L’associació Gent del Ter organitza una passejada aquest diumenge a les 10 del matí per posar en valor el llegat de l’escriptora Víctor Català. La sortida serà a la plaça del Lledoner de Torroella de Montgrí.

A més, Víctor Català serà una de les protagonistes, juntament amb Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig, en una xerrada a la Biblioteca de Palafrugell. L’impartirà l’escriptora Maria Àngels Cabré demà a les 7 del vespre.

Acabem amb un parell d’espectacles per la família

El musical d’Aladdin arriba aquest dissabte a les 6 de la tarda al Mundial de la Bisbal. A part, al Teatre La Gorga de Palamós aquest diumenge a les 12 del migdia trobareu l’espectacle infantil L’inventor d’il·lusions de la companyia d’Enric Magoo.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tothom Ho Comenta – 27 juliol 2021

En GerryQuerryBerry ha tornat a Capital amb la versió estiuenca del Tothom Ho Comenta, amb trucades i fins i tot amb el descobriment d'un nou grup!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -