20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Última fase de votacions per als Pressupostos participatius de Calonge i Sant Antoni

Els Pressupostos Participatius 2023 van començar amb el període de presentació de propostes, quan es van recollir 154 propostes i això ja va suposar un increment del 33% respecte les 116 propostes que es van recollir durant la passada edició

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’aquest dimarts i fins al 8 de gener la ciutadania pot triar el projecte guanyador, d’entre els 3 projectes que han arribat a la fase final de votació. La votació es pot fer online a vota.calonge.cat o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, pavellons i biblioteques de Calonge i Sant Antoni. El projecte guanyador serà el que s’executarà l’any vinent, i l’Ajuntament hi destinarà fins a 125.000€. En la votació final poden votar els majors de 16 anys empadronats al municipi, i també els titulars i cotitulars de segones residències.
La fase final de votació per triar el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023 es tancarà el 8 de gener. Els projectes que han arribat a la fase final, després de la primera volta de votació, són: adaptar voreres i passos de vianants per a persones amb mobilitat reduïda i fer les voreres més amples, accessibles i segures, que va obtenir un total de 1.010 vots ponderats; fer un espai de passeig seguint la riera de Calonge, un passeig natural, sense asfalt ni formigó, amb sorra, herba, baranes de fusta i bancs, amb 814 vots ponderats; millorar els camins rurals del municipi, amb actuacions en els punts més malmesos per les pluges, que va obtenir 407 vots ponderats.
Aquests tres projectes arriben a la fase final després de ser escollits en una primera volta de votació, en la qual van participar 774 persones, xifra que ha suposat un increment de participació del 28% respecte a l’any anterior, quan van votar 607 persones.
Els Pressupostos Participatius 2023 van començar amb el període de presentació de propostes, quan es van recollir 154 propostes i això ja va suposar un increment del 33% respecte les 116 propostes que es van recollir durant la passada edició. Aquestes propostes, un cop validades per part dels serveis tècnics municipals, van passar a la primera volta de votació per triar 3 projectes finalistes. Ara, les 3 propostes escollides per la ciutadania passen a la fase final de votació que determinarà el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023, pel qual es destinaran 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí entrarà en funcionament aquest 2 de maig

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat les noves instal·lacions que permeten doblar les consultes i incorporar una base del SEM.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -