12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Última fase de votacions per als Pressupostos participatius de Calonge i Sant Antoni

Els Pressupostos Participatius 2023 van començar amb el període de presentació de propostes, quan es van recollir 154 propostes i això ja va suposar un increment del 33% respecte les 116 propostes que es van recollir durant la passada edició

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’aquest dimarts i fins al 8 de gener la ciutadania pot triar el projecte guanyador, d’entre els 3 projectes que han arribat a la fase final de votació. La votació es pot fer online a vota.calonge.cat o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, pavellons i biblioteques de Calonge i Sant Antoni. El projecte guanyador serà el que s’executarà l’any vinent, i l’Ajuntament hi destinarà fins a 125.000€. En la votació final poden votar els majors de 16 anys empadronats al municipi, i també els titulars i cotitulars de segones residències.
La fase final de votació per triar el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023 es tancarà el 8 de gener. Els projectes que han arribat a la fase final, després de la primera volta de votació, són: adaptar voreres i passos de vianants per a persones amb mobilitat reduïda i fer les voreres més amples, accessibles i segures, que va obtenir un total de 1.010 vots ponderats; fer un espai de passeig seguint la riera de Calonge, un passeig natural, sense asfalt ni formigó, amb sorra, herba, baranes de fusta i bancs, amb 814 vots ponderats; millorar els camins rurals del municipi, amb actuacions en els punts més malmesos per les pluges, que va obtenir 407 vots ponderats.
Aquests tres projectes arriben a la fase final després de ser escollits en una primera volta de votació, en la qual van participar 774 persones, xifra que ha suposat un increment de participació del 28% respecte a l’any anterior, quan van votar 607 persones.
Els Pressupostos Participatius 2023 van començar amb el període de presentació de propostes, quan es van recollir 154 propostes i això ja va suposar un increment del 33% respecte les 116 propostes que es van recollir durant la passada edició. Aquestes propostes, un cop validades per part dels serveis tècnics municipals, van passar a la primera volta de votació per triar 3 projectes finalistes. Ara, les 3 propostes escollides per la ciutadania passen a la fase final de votació que determinarà el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023, pel qual es destinaran 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -