14.4 C
Pals
Divendres, 9 maig 2025
- Publicitat -

Un Calonge ambiciós apunta al primer lloc de Segona Catalana

La clara intenció dels baixempordanesos és guanyar el seu partit, i esperar que el Quart punxi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’important triomf contra el Cal Aguidó per 3 gols a 1 ha reforçat el projecte d’un Calonge que l’any passat es trobava a Tercera Catalana, i que no descarta res.

El debut a la categoria està tenint un enorme mèrit, i l’equip ja és segon.

Els calongins, amb 13 punts, només tenen per davant la Unió Esportiva Quart (amb 16 punts) i empaten amb Tossa i Tordera.

Aquesta setmana, el Calonge visitarà el camp del Gironès Sàbat (que és vuitè i té 5 punts), mentre que el Quart anirà al feu del Malgrat (setè amb 10 punts).

La clara, i alhora ambiciosa, intenció dels baixempordanesos és guanyar el seu partit, i esperar que el Quart punxi per mirar de retallar els 3 punts de distància i acostar-se més a la primera posició.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies