14.3 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Un dijous literari per tots aquells amants de la lectura. Tan petits com grans

Pau Punseti
Pau Punseti
Fotògraf
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós presenta dues activitats: una pels més petits de la casa i l’altra per els amants de la Costa Brava

L’escriptora Olga Cercós ens presenta els Contes Musicats. Una activitat recomanada per a infants a partir de tres anys, on avui ens presenta un conte narrat a partir de la historia de “En Pere i el llop” de Prokofiev. La història gira al voltant d’uns llops que es pensen que són forçuts i valents; cabretes que no es creuen el llop i el gran enigma final: el llop, el xai, la carrota i tu.

Una activitat diferent pels més petits de la casa, que tindrà lloc a les 18h de la tarda i que donarà un toc musical a aquesta història tan popular.

I més tard a les 20h de la tarda es presenta el llibre “La Costa Brava. Àlbum 1925” a càrrec de Marta Gallart, autora del pròleg del llibre i Xavier Cortadellas, coautor i editor

Una edició facsímil parcial, actualitzada amb imatges i textos d’autors contemporanis, d’una de les primeres guies que es van publicar sobre el litoral de la regió de Girona, que l’any 1925 l’Ateneu Empordanès va editar: l’Àlbum guia de la Costa Brava.

Quasi un segle després s’ha volgut reeditar aquesta primera versió recuperant-ne l’edició original i afegint textos d’autor contemporanis que, com els seus predecessors, estan relacionats amb cadascuna de les ciutats i de les viles de la Costa Brava.

A més a més també hi han volgut afegir el rerepaís, introduint la versió francesa, anglesa i espanyola dels textos actual, per no perdre l’esperit d’aquells empordanesos que van voler ensenyar la seva terra al món.

Per acabar fem un repàs dels mercats artesanals i mercats setmanals de l’Empordà que avui Dijous és el torn de Castell – Platja d’Aro, Calonge i l’Estartit

A Castell – Platja d’Aro, com cada Dijous de 17h a 22h de la nit, al Passeig Marítim, al carrer Passatge Empordà, hi trobareu el mercat d’artesania on podreu comprar les millors peces, objectes i estris, fets de forma artesanal.

A Calonge també, com cada setmana, més d’unes seixanta-cinc parades oferiran els productes més naturals i de la terra, igual que a l’Estartit, que fins a les 14h del migdia a l’Avinguda de Roma, Carrer del Coral i al Carrer d’Eivissa, també podreu comprar fruita i verdura de qualitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Menys morts a les carreteres gironines els tres primers mesos de l’any en comparació al 2022

El Servei Català de Trànsit destaca positivament el descens ja que al primer trimestre de l'any passat es van registrar 10 víctimes mortals a les carreteres de la demarcació
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -