26.5 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

Un dijous literari per tots aquells amants de la lectura. Tan petits com grans

Pau Punseti
Fotògraf
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós presenta dues activitats: una pels més petits de la casa i l’altra per els amants de la Costa Brava

L’escriptora Olga Cercós ens presenta els Contes Musicats. Una activitat recomanada per a infants a partir de tres anys, on avui ens presenta un conte narrat a partir de la historia de “En Pere i el llop” de Prokofiev. La història gira al voltant d’uns llops que es pensen que són forçuts i valents; cabretes que no es creuen el llop i el gran enigma final: el llop, el xai, la carrota i tu.

Una activitat diferent pels més petits de la casa, que tindrà lloc a les 18h de la tarda i que donarà un toc musical a aquesta història tan popular.

I més tard a les 20h de la tarda es presenta el llibre “La Costa Brava. Àlbum 1925” a càrrec de Marta Gallart, autora del pròleg del llibre i Xavier Cortadellas, coautor i editor

Una edició facsímil parcial, actualitzada amb imatges i textos d’autors contemporanis, d’una de les primeres guies que es van publicar sobre el litoral de la regió de Girona, que l’any 1925 l’Ateneu Empordanès va editar: l’Àlbum guia de la Costa Brava.

Quasi un segle després s’ha volgut reeditar aquesta primera versió recuperant-ne l’edició original i afegint textos d’autor contemporanis que, com els seus predecessors, estan relacionats amb cadascuna de les ciutats i de les viles de la Costa Brava.

A més a més també hi han volgut afegir el rerepaís, introduint la versió francesa, anglesa i espanyola dels textos actual, per no perdre l’esperit d’aquells empordanesos que van voler ensenyar la seva terra al món.

Per acabar fem un repàs dels mercats artesanals i mercats setmanals de l’Empordà que avui Dijous és el torn de Castell – Platja d’Aro, Calonge i l’Estartit

A Castell – Platja d’Aro, com cada Dijous de 17h a 22h de la nit, al Passeig Marítim, al carrer Passatge Empordà, hi trobareu el mercat d’artesania on podreu comprar les millors peces, objectes i estris, fets de forma artesanal.

A Calonge també, com cada setmana, més d’unes seixanta-cinc parades oferiran els productes més naturals i de la terra, igual que a l’Estartit, que fins a les 14h del migdia a l’Avinguda de Roma, Carrer del Coral i al Carrer d’Eivissa, també podreu comprar fruita i verdura de qualitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Terrorisme musical: Cómeme el Dónut

Avui al Terrorisme musical hem parlat del gran hit Cómeme el Donut. El recordes?
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -