0.1 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Un festival per riure: tots els detalls del festival SINGLOT a Sant Feliu

Recentment s’ha presentat la programació i el contingut del festival d’humor que porta per nom Singlot, i que forma part del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquest certamen humorístic, dirigit per Andreu Buenafuente, neix fa quatre anys, i ja té un nom propi en la programació d’estiu de la Costa Brava.

Cada any que passa agafa més protagonisme i rellevància. Quatre anys ja, sembla que fos ahir que Buenafuente convocava el públic per primer cop, al pati del teatre al 2015. La grandesa del festival de Sant Feliu de Guíxols, i molt en especial del Singlot, és que veus l’artista actuar a l’escenari, però poca estona més tard el veus interactuar a l’exterior, prenent una copa en una terrassa a la nit de Sant Feliu, seguint l’espectacle fora.

És un festival de molta proximitat entre públic i artista i sempre se n’ha fet bandera. Aquest any al Singlot hi veurem la peça ‘Dos machos verdes fritos’, de David Verdaguer i Oscar Machancoses, ‘Mrs. Brownie’, de Víctor Borràs, i ‘Mongolia sobre hielo’, el nou espectacle de Darío Adanti i Edu Galán. Sergi Belbel presentarà ‘Les roses de la vida’.

I també Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas, protagonitzaran ‘Hem de parlar’, un espectacle exclusiu del SINGLOT. Cada any es dóna un guardó anomenat Singlot d’Honor, que aquest 2018 serà per Lloll Bertran en reconeixement a la seva amplíssima trajectòria.

L’humor, la comèdia, el riure. Tan necessari a la vida, sobretot veient el que passa dia a dia, convé agafar distància per minuts i enfotre-se’n de tot, divertir-se fins no poder més, apartar-se per moments de forma còmica. Us recomano que feu un cop d’ull a la programació del Festival de la Porta Ferrada, on hi trobareu ja incorporats els noms i dies d’actuació del Singlot Festival.

Tenir tan a la vora, tan a tocar, la gent que ens fa riure és una gran possibilitat que no es pot deixar escapar. Si us plau, siguin seriosos, i riguin sempre que puguin

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios