20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Un grup internacional de professors universitaris de turisme de natura visita Torroella i l’Estartit

Entre d'altres espais, han visitat els aiguamolls recuperats de la Pletera, o el cap de la barra, a l'Estartit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un grup de professors de turisme de natura i ecoturisme de diferents punts del món han visitat aquest matí Torroella de Montgrí i l’Estartit amb l’objectiu de conèixer el seu model de desenvolupament territorial i turístic. La visita s’emmarca en una trobada que aquests dies està organitzant la Facultat de Turisme de la UAB, amb diverses universitat que participen en el programa ERASMUS.

Entre d’altres espais, han visitat els aiguamolls recuperats de la Pletera, on han estat rebuts per l’alcalde, Jordi Colomí, que els ha donat la benvinguda al municipi i els ha explicat, detalladament, el procés seguit per poder recuperar aquest espai natural, un dels pocs exemples actuals de regeneració ambiental d’un espai litoral urbanitzat. L’alcalde també s’ha referit al model de desenvolupament urbanístic de Torroella de Montgrí i l’Estartit i a l’aposta que des de fa dècades es ve fent per la sostenibilitat, la reducció del sol urbanitzable i la protecció d’espais d’alt valor natural. Aquesta aposta, a banda de millorar la qualitat de vida i de l’oferta turística local, ha estat reconeguda amb diversos premis i guardons nacionals i internacionals.

El grup de professors també han visita el cap de la Barra, a l’Estartit, on han estat rebuts pel biòleg Boris Weitzmann, que, entre d’altres coses, els ha parlat dels cursos de guies del Parc Natural que s’organitzen des de fa sis anys i de les principals característiques del Parc Natural.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -