3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Un sindicat denuncia “irregularitats” a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

La CSIF assegura que la policia local està "mal dirigida, amb ordres contradictòries"

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denuncia el que defineixen com a “contínues irregularitats” a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. La CSIF acusa el consistori d'”irregularitats en la contractació” i de riscos “psicosocials” pels treballadors. El sindicat assegura que l’ajuntament no fa cas a Inspecció de Treball, que instava a renovar protocols contra l’assetjament. La CSIF, a més, diu que l’ajuntament tindria un nombre d’interins “desorbitat” i li reclama ampliar la plantilla.

El sindicat se centra a descriure la situació de la policia local. Assegura que dos membres del cos estan habilitats de forma temporal per exercir funcions corresponents a un rang superior, i diu que aquesta situació ja s’hauria d’haver revocat. La CSIF acusa a l’ajuntament de voler situar un sergent de la policia local com a cap del cos, encara que ja hi hauria un superior jeràrquic. Tot plegat hauria dut a una “mala direcció” del cos, en paraules de Rafael Sánchez, president de la CSIF a Girona.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no ha volgut oferir la seva versió sobre aquest assumpte perquè assegura que no comenta declaracions dels sindicats. El regidor Jordi Vilà, quan l’ajuntament va rebre la resolució de la Inspecció de Treball arran de la denúncia de la CSIF, va assegurar a El Punt Avui que el conflicte es concretava en tres casos de baixes de llarga durada a la policia local. Vilà va explicar que havien convocat tres noves places per compensar aquests casos.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies