21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Un taller de Corçà guanyador de la primera edició de Mecacracks

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La fita ha estat aconseguida per Adrià Pereira, un jove mecànic de 25 anys del taller XJ. El seu premi serà convertir-se en el pilot oficial de l’equip Federal Mogul durant la Panda Raid 2018, una carrera de llarga distància i resistència que se celebra anualment al Marroc cada mes de març.

El vencedor, sorgit d’entre 331 tallers participants, es va decidir a través de diferents proves com un speed braking (un canvi a cegues de les pastilles de frens), el muntatge d’un filtre d’aire, un canvi de neumàtics i d’unes escombretes eixugaparabrises. També van haver de participar en una prova d’orientació per trobar les peces mecàniques requerides al magatzem de Federal Mogul i van haver de demostrar la seva conducció off-road, forra de carretera, a bord d’un dels cotxes del taller.

Els responsables de Federal Mogul, l’empresa organitzadora, van valorar positivament la participació per tractar-se de la primera edició del concurs, el qual s’emmarcava dintre del programa de fidelització que tenen engegat amb els seus tallers.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comencen les obres del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra del centre per agrair a les empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de Mecenatge Gent Molt Gran.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -