15.3 C
Pals
Dijous, 29 setembre 2022
- Publicitat -

Una modificació del POUM escalfa el ple de Sant Feliu de Guíxols

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols d’aquest dijous ha aprovat la modificació del POUM referida a la densitat d’habitatges arran de la petició de la Comissió d’Urbanisme de Girona. Caldrà acotar la divisió en propietat horitzontal dels edificis on hi hagi un nombre d’habitatges que superin les condicions de densitat que estableix el POUM, als habitatges construïts abans del pla urbanístic de 2006. Aquest aspecte significa poder dividir una casa en pisos per cada planta.

Des de l’oposició, el portaveu de MES, Pere Albó, havia definit aquesta disposició com una “amnistia urbanística”. El regidor ha demanat que la modificació es limiti a algunes zones del municipi per promoure una discriminació positiva.

El govern, format per Tots per Sant Feliu, Esquerra i el PSC, ha assegurat que l’aprovació compleix amb la legalitat. L’alcalde Carles Motas ha explicat que no vol fer distincions entre els edificis més costaners amb altres habitatge d’altres nuclis urbans com l’Eixample o Vilartagues.

Els grups de CiU, Guíxols des del Carrer i la CUP s’han abstingut a la validació del text refós d’aquest canvi del POUM.

La discussió surrealista entre Carles Motas i Pere Albó

L’assumpte del POUM ha provocat la batussa entre el responsable de MES, Pere Albó, i el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs.

L’alcalde Motas ha volgut concloure el punt, però la discussió no ha acabat i s’ha perllongat.

Finalment, com que Albó volia rebatre Motas per la qüestió urbanística, ha anat intentant treure el tema en altres punts, i l’alcalde l’ha anat tallat repetidament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -