19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Una quarantena d’empreses del Baix Empordà generen 1,8 MEUR de facturació a través del networking

Cada setmana es reuneixen per tal de passar-se contactes i oferir-se possibilitats de negoci

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al BNI Empatia del Baix Empordà actualment hi ha vinculades 48 empreses. Entre elles es recomanen als clients quan un té una necessitat determinada. Això és gràcies a que a dins de l’entitat hi ha empreses de tot tipus, des de constructors, passant per industrials, fins a quiropràctics o escoles de reforç extraescolars. La membre de l’entitat, Andrea González, explica que “estan molt contents” i assenyala que també els ha servit per “superar la pandèmia”.

“Et sents més acompanyat i saps que les possibilitats de fer negoci es multipliquen, perquè hi ha un teixit empresarial que te té en compte”, explica González. El grup està basat “per relació de confiança” i només hi ha una empresa per activitat. Setmanalment es troben i expliquen les referències que s’han pogut passar i els negocis que s’han tancat.

“Tens una xarxa de professionals al teu voltant i, per tant, una quantitat de clients potencials molt gran. Els qui entren nous els preocupa poder recomanar, però al final surt sol”, conclou Fernández.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Palafrugell, davant del partit més important de la temporada

Aquest diumenge es juga a Girona el tercer i definitiu partit del 'play-out' de l'OK Lliga, entre el Garatge Plana i el Corredor Mató Palafrugell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -