15 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Una setantena de ferits a conseqüència de la forta pedregada al Baix Empordà

35 persones van ser ateses a l’Hospital de Palamós i 32 al CAP de la Bisbal d’Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una setantena de persones han resultat ferides a conseqüència de la forta pedregada que va descarregar ahir al Baix Empordà. D’aquestes, un total de 35 van haver de ser ateses al Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós i 32 al CAP de La Bisbal. Dues persones més van ser ateses a l’Hospital Josep Trueta de Girona, una de les quals, una nena de 20 mesos, va morir per les ferides. Al tractar-se d’una assistència mèdica per a l’atenció de múltiples víctimes, i per tal de donar un servei més ràpid, l’Hospital de Palamós va fer un triatge mèdic avançat i les proves necessàries – majoritàriament radiografies – per continuar l’atenció amb coordinació amb els centres d’atenció primària de la zona.

Els motius de consulta van ser ferides per vidres i contusions amb hematomes per l’impacte de la pedra. Els casos més greus es van atendre a l’hospital on es van tractar fractures de canell i de dits, fent cures i sutures.

D’altra banda, va provocar desperfectes a les claraboies de les onze consultes que té el CAP de la Bisbal d’Empordà i es van portar a terme mesures provisionals per poder garantir l’assistència. Aquestes encara continuen vigents avui. Tot i això, ahir al servei d’atenció continuada es va poder fer l’activitat amb normalitat atès que no estava afectat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tanca la liquidació del pressupost de 2023 amb un romanent de més de 6 MEUR

Aquest estalvi permetrà al consistori de Palafrugell executar projectes addicionals als pressupostats inicialment.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -