20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Una trentena d’artesans participaran a la fira Artesana 2018 de a la Bisbal

La Fira celebrarà la III edició del concurs de torn amb duel de ceramistes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fira Artesana 2018 que se celebra a la Bisbal de l’Empordà acollirà 28 artesans entre els quals s’hi podran trobar ceramistes, sabaters, cistellers, espardenyers, perfumistes, joiers, miniaturistes, teixidors, marroquiners o artistes florals. Tindrà lloc el proper divendres 30 i dissabte 31 de març de manera ininterrompuda durant tot el dia al passeig Marimon Asprer.

També se celebrarà la III edició del concurs de torn amb duel de ceramistes. El concurs tindrà com a proves: aconseguir aixecar el cilindre més alt, fer el plat amb el diàmetre més gran i fer el màxim de repeticions de peces a partir d’un model escollit pel jurat. El guanyador serà el que hagi aconseguit millors resultats entre tots els duels que s’hagin realitzat.

L’Ajuntament de la Bisbal organitza la quarta edició de la fira Artesana, que enguany torna a comptar amb la participació d’artesans d’arreu de Catalunya, a més d’incorporar activitats complementàries com les demostracions participatives d’oficis artesans i tallers per a tots els públics i de tipologies diverses.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -