14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

Valsos, polques i romances al Saló dels Cabrera, treball de recerca guanyador a La Bisbal d’Empordà

El jurat va valorar molt positivament la posada en valor de la documentació musical analitzada, la investigació i la posada en escena de les peces catalogades

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va fer l’entrega de la 3a edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Bisbal, convocat pel consistori el divendres passat, 24 de juliol. Laia Torroella, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, va fer entrega del guardó a Alba Linares pel Treball de Recerca “Valsos, polques i romances al Saló dels Cabrera”. El jurat d’enguany es va reunir el dilluns de la setmana passada (20 de juliol) i va valorar molt positivament la posada en valor de la documentació musical analitzada, la investigació i la posada en escena de les peces catalogades.

En aquesta tercera edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Bisbal d’Empordà, a més de la proposta guanyadora d’Alba Linares, s’hi van presentar quatre treballs: ‘Mestres i escoles, la Bisbal 1935-1940’, de Bru-Xavier Cabús; ‘Evolució de la bretxa salarial a la Bisbal d’Empordà, mite o realitat?’, d’Anna Rovira; i ‘Els nous bisbalencs. I tu, d’on ets?’, d’Akram Garrijou. Enguany el jurat va estar integrat per Anna Llenas, professora de l’Institut de la Bisbal d’Empordà; Alba Juandó, tècnica LIC dels Serveis Educatius del Baix Empordà; i Carme Maria Marugan, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà.

El Premi Treball de Recerca està dotat de 450 euros. El guardó es va crear l’any 2018 amb la finalitat d’incentivar la recerca científica entre l’alumnat de Batxillerat sobre temàtiques d’interès local, així com fomentar la investigació i l’estudi de temes relacionats amb la Bisbal d’Empordà en qualsevol disciplina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -