17.8 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Vicenç Rovira de Fotografia Torroella: “L’objectiu és promocionar la fotografia del Baix Empordà”

L’Associació d’Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí presenta la 6a edició del festival Mirades. Per aquest motiu al Supermatí de Ràdio Capital d’aquest dilluns hem entrevistat Vicenç Rovira, un dels membres de l’associació.

Rovira ha explicat a l’antena de l’emissora que ja fa sis edicions que celebren la biennal del festival. Fa dotze anys que van començar a fer-la per poder promocionar la fotografia al Baix Empordà. Així ho ha explicat Vicenç Rovira a Ràdio Capital.

L’exposició comptarà amb 24 autors tot i això, la majoria són de fora del Baix Empordà, com ha ressaltat Rovira. El festival és totalment gratuït i es podrà visitar des d’aquest dissabte 30 de març fins al 28 d’abril. Hi haurà força espais repartits pel territori entre Torroella de Montgrí, Pals o La Bisbal però també a Girona, l’Estartit i Ullà.

Cartell informatiu del Festival Mirades 2019 a Torroella de Montgrí
Cartell informatiu del Festival Mirades 2019 a Torroella de Montgrí

Durant l’entrevista a Ràdio Capital, Vicenç Rovira també ha destacat l’interès per la fotografia al Baix Empordà. Tot i això, no en format associatiu com ho són els organitzadors del Festival Mirades.

L’entrevista tot i estar relacionada amb el Festival Mirades també ha tractat temes de l’associació. Una de les activitats amb més èxit és l’exposició mensual al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí. També un dels espais d’aquest Festival Mirades. Al claustre cada mes s’hi fa una exposició d’un artista diferent per ensenyar la seva obra.

A la web del Festival Mirades hi ha tota la informació disponible com les ubicacions de les exposicions i els artistes. Escolteu l’entrevista sencera a Ràdio Capital de l’Empordà.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios