(Vídeo) Batalla campal en un bar de l’Estartit

Una violenta baralla en un bar de copes de l'Estartit ha esdevingut viral després de ser enregistrada per un testimoni. Les imatges, que han circulat àmpliament fins i tot en països com el Regne Unit i els Estats Units, mostren moments de gran violència amb destrosses significatives al local.

- Publicitat -

Una baralla espectacular en un bar de copes de l’Estartit, ha estat enregistrada en vídeo amb un telèfon mòbil per un testimoni i les imatges s’han fet virals a les xarxes socials, arribant fins i tot a països de parla anglesa com el Regne Unit i els Estats Units. L’enfrontament, que va tenir lloc de nit, va causar múltiples destrosses en aquest local d’oci nocturn gestionat per persones angleses, situat a l’avinguda Grècia, una de les principals vies que desemboquen al passeig marítim.

Les imatges virals mostren un grup de joves actuant amb molta violència dins el local per causes que no han transcendit. Els joves van atacar els propietaris del bar, que intentaven fer-los fora cridant “get out” i “fuera”, mentre es refugiaven darrere la barra intentant defensar-se amb un cubell d’escombraries. Un dels assaltants va llençar tamborets i cadires contra els propietaris, que van acabar impactant fortament contra el mur de la barra i van caure a terra.

- Publicitat -