14.3 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Visit Empordanet, finalista dels Guardons de Turisme 2017

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La iniciativa Visit Empordanet ha quedat finalista en els Guardons de Turisme de Catalunya entregats en el marc del Fòrum Internacional de Turisme. Amb aquests premis, la Generalitat reconeix cada any la feina del sector turístic. Visit Empordanet ha quedat finalista en la categoria d’innovació en accions promocionals i comercialització.

Carme Rubió, subdirectora General de Desenvolupament Turístic Territorial

Visit Empordanet és el paraigües del qual pengen un seguit d’actuacions per promocionar el turisme i el comerç a la nostra comarca. Agrupa els municipis de la Bisbal; Forallac; Cruïlles, Monells i Sant Sadurní; Corçà i Ullastret. Tots ells han produït un catàleg d’empreses artesanes i promouen la campanya “Escapada Empordà”, que proposa diverses visites guiades.

Els guardons també han reconegut la tasca de tres entitats gironines, com la Facultat de Turisme de la UdG, l’empresa Naturalwalks d’Arbúcies i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital estrena un nou programa per celebrar els 20 anys de l’emissora

Estrenem un nou programa per celebrar el nostre vintè aniversari! Cada dissabte a les 8 del vespre a la ràdio de l'Empordà!

Altres notícies