20.3 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

La Bisbal s’omple d’art i expressió pel jovent amb el projecte Viu els Carrers

L'objectiu és la dinamització de les tardes pel jovent del poble

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, des de la seva Àrea de Joventut i Igualtat, ha engegat el projecte Viu els Carrers amb l’objectiu de dinamitzar les tardes pel jovent del poble.

La proposta neix de la certesa de la falta de recursos i d’espais d’oci i vol posar el focus en la manera com el jovent bisbalenc transita pels carrers del municipi.

La iniciativa compta amb dues àrees: la primera gestionada per l’entitat Basket Beat, una organització que es preocupa d’acompanyar a les persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. Basket Beat enfoca la seva àrea cap al moviment rítmic, amb dinàmiques d’aprenentatge.

La segona àrea corre a càrrec d’Aleix Font, enfocada en l’art urbà a partir de la paraula igualtat com a gran fil conductor. L’objectiu serà el de la dinamització a través de pintades de murals a diferents murs i parets públiques del municipi.

La participació en el projecte és gratuïta i oberta a tothom. Viu els Carrers està actiu des del passat 21 d’abril i s’hi podrà participar fins al 29 de maig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -