7.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

La Bisbal s’omple d’art i expressió pel jovent amb el projecte Viu els Carrers

L'objectiu és la dinamització de les tardes pel jovent del poble

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, des de la seva Àrea de Joventut i Igualtat, ha engegat el projecte Viu els Carrers amb l’objectiu de dinamitzar les tardes pel jovent del poble.

La proposta neix de la certesa de la falta de recursos i d’espais d’oci i vol posar el focus en la manera com el jovent bisbalenc transita pels carrers del municipi.

La iniciativa compta amb dues àrees: la primera gestionada per l’entitat Basket Beat, una organització que es preocupa d’acompanyar a les persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. Basket Beat enfoca la seva àrea cap al moviment rítmic, amb dinàmiques d’aprenentatge.

La segona àrea corre a càrrec d’Aleix Font, enfocada en l’art urbà a partir de la paraula igualtat com a gran fil conductor. L’objectiu serà el de la dinamització a través de pintades de murals a diferents murs i parets públiques del municipi.

La participació en el projecte és gratuïta i oberta a tothom. Viu els Carrers està actiu des del passat 21 d’abril i s’hi podrà participar fins al 29 de maig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:04:28

Empordà 2030 – El miracle de l’Espai Ter

En el quart bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Cultura, descobrim més a fons la programació de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -