18.3 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

L’AC Xaloc reclama solucionar els problemes d’humitat i de temperatura de l’aigua de la Piscina La Corxera

Per això, l'entitat ha convocat una protesta davant les instal·lacions el pròxim dijous 15 de febrer a les 19 h

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Aquàtic Club Xaloc reclama solucionar els problemes amb la temperatura de l’aigua i la humitat a la piscina municipal La Corxera. Per això, l’entitat ha convocat una protesta davant les instal·lacions el pròxim dijous 15 de febrer a les 19 h.

El club, en un comunicat, explica que la temperatura de l’aigua és “insuficient” i molts cops es troba per sota dels 26 graus, “convertint l’entrenament en inviable i posant en risc la salut dels usuaris, provocant rampes i, fins i tot, hipotèrmia”. A més, apunten que la humitat està descontrolada, “amb valors d’entre el 85 i el 95%, quan l’ideal seria d’entre el 50 i el 65%”. Amb aquests valors, des del club expliquen que s’acaben generant “condensació, floridures i fongs”.

Des del club, afegeixen que “molts socis i esportistes s’han donat de baixa” per aquests i altres problemàtiques en les instal·lacions. Per això, demanen una “solució immediata i compromís” per part de l’Ajuntament i l’Empresa Llop Gestió Esportiva (empresa que gestiona els serveis de la piscina). Per reclamar aquestes solucions, l’Aquàtic Club Xaloc ha convocat una concentració davant la piscina el pròxim dijous 15 de febrer a les 19 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -