22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

109 pacients afectats en el primer divendres de vaga d’ambulàncies

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La primera jornada de la vaga d’ambulàncies de Girona ha afectat 109 pacients, a qui s’han hagut de reprogramar els tractaments o les visites. Segons el SEM, cap d’aquests trasllats era urgent i s’han garantit les hemodiàlisis, les quimioteràpies o les radioteràpies. A banda, el SEM s’ha trobat amb què tres de les seves ambulàncies tenien les rodes punxades. Això, però, no ha suposat afectació als pacients que s’havien de traslladar d’urgència, perquè la incidència s’ha pogut resoldre en poca estona.

Els sindicats han xifrat el seguiment de la vaga en un 70%. En un comunicat, el comitè de vaga ha valorat positivament que prop de 220 treballadors hagin participat en la manifestació que ha tingut lloc a la ciutat de Girona.

Si no hi ha acord aquesta setmana, el proper divendres els sindicats organitzaran una nova jornada de vaga.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -