27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

Els veïns del barri des Pla de Palamós aporten propostes per millorar la seva plaça

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós elaborarà un projecte de reforma de la plaça Vila-romà, però abans vol conèixer les aportacions que en fan els veïns de l’àmbit. L’Àrea de Participació Ciutadana ha ubicat una carpa a la plaça per tal de recollir aquests suggeriments i propostes. L’objectiu és de poder conèixer tots aquells aspectes que els veïns considerin important d’incorporar en aquest projecte que finançarà l’Ajuntament de Palamós i que pretén poder millorar aquest espai públic de la vila, adequant la reforma a les necessitats i el criteri d’aquelles persones que més utilitzen aquest equipament.

Un cop recollides les aportacions l’Àrea de Serveis tècnics redactarà el projecte definitiu que s’executarà durant el darrer trimestre d’aquest any, i que se sumarà a les millores d’altres places de la vila, com les que es realitzaran a la plaça del Suro o la dels Comtes de Palamós, o bé la que s’ha dut a terme a la plaça de Pere El Gran.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 29a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal oferirà una taula rodona sobre el paper de les residències artístiques en el sector...

Serà el dissabte 20 de juliol, a les 12.30 h, a la Biblioteca Lluïsa Durat de la Bisbal i cal fer inscripció prèvia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -