12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

14 establiments hotelers de la Costa Brava ofereixen habitacions per atendre persones afectades pel coronavirus

El Departament de Salut disposa d’aquesta manera de 840 habitacions suplementàries a 6 municipis

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Davant de la situació de crisi actual, 14 establiments de la Unió d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme de la Costa Brava Centre i de la marca Costa Brava Verd Hotels, s’han posat a disposició del Departament de Salut per si necessiten llits per atendre persones afectades.  Els hotels són Casa Vincke, Sant Joan, Trias, Malcontenta, Vostra Llar, Marina (Palamós), Arrels d’Empordà (Palafrugell), La Terrassa, Aromar, Monterrey (Platja d’Aro), Castelld’Empordà (La Bisbal d’Empordà), Carlemany, Ciutat de Girona (Girona) i Aiguaclara (Begur. )Així, hi ha un total de 840 habitacions repartides a 6 municipis de les comarques gironines.

A banda d’això, diversos hotels ubicats a prop dels hospitals de Girona i de Palamós, també han ofert lloc als seus establiments per allotjar-hi el personal sanitari o malalts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -