- Publicitat -

Ràdio Capital de l’Empordà celebra el seu 15è aniversari amb un programa especial en directe des del Teatre Municipal de Palafrugell

• El diumenge 13N, especial ‘Ràdio Capital. Cultura, Territori, Ràdio’ al TMP
• Un programa de 4 hores amb convidats que han protagonitzat i viscut els darrers 15 anys del Baix Empordà en diferents àmbits
• Glaucs, Obeses, Animal i fins a 8 grups o artistes convidats oferiran la seva música en directe

Pals, Baix Empordà. 11/11/2016. Ràdio Capital de l’Empordà celebra el seu 15è aniversari. Per aquest motiu, aquest diumenge 13 de novembre emetrà un programa especial en directe des del Teatre Municipal de Palafrugell (TMP), amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell.

El programa es planteja com una celebració en directe i alhora, un recorregut per l’evolució del Baix Empordà en aquests darrers 15 anys, és a dir, en aquesta dècada i mitja de segle XXI. Per això, l’espai combinarà actuacions musicals en directe i diverses taules amb convidats que han protagonitzat o viscut aquesta evolució en diferents àmbits.

Per repassar la política municipal i l’estat mateix de la comarca i els seus municipis, hi seran presents l’alcaldessa de Pals, Sílvia Monar; i els alcaldes de Palafrugell, Juli Fernández; de Begur, Joan Loureiro i de Calonge, Jordi Soler; així com l’alcalde accidental de Sant Feliu de Guíxols, Josep Melcior Muñoz. Una altra taula abordarà l’economia del territori, amb Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre; Albert Gómez, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell; Salvador Giraut, president de l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró; i Jussi Alitalo, director general de l’empresa GreenFood Iberica. L’àmbit social també tindrà el seu espai en el programa amb la presència del director general del Centre Tramuntana de Palafrugell, Pere Cañigueral; la directora del Convent dels Franciscans de la Bisbal, Laura Martínez, i de Jordi Gasull, en representació dels Geganters de la Bisbal.

Des d’una perspectiva històrica, literària i cultural, abordaran diferents visions de l’Empordà el documentalista Antoni Martí, l’escriptor Miquel Martín i la directora de l’Arxiu de Palafrugell, Conxa Saurí. La cultura i el patrimoni també hi seran presents de la mà dels directors del Museu del Suro, del Museu de la Pesca i del Museu de la Mediterrània, Josep Espadalé, Miquel Martí i Gerard Cruset, respectivament.

Així mateix, alguns destacats festivals i esdeveniments empordanesos també participaran al programa, amb una taula que comptarà amb Albert Mallol, del Festival Porta Ferrada; Miquel Fernández, del Festival de Cap Roig; Cristina Torres, dels Concerts d’Empúries; Miryam Cuatrecasas, del White Summer; i Eva Gasull, de la Fira del Circ de La Bisbal.

Pel que fa a les actuacions musicals en directe, al llarg del programa es podrà escoltar a Glaucs, Obeses, Animal, Santiso, Copa Lotus, Paula Valls, Jordi Ninus , Crossing i l’Escola de Música de Palafrugell.

Sobre Ràdio Capital de l’Empordà

Ràdio Capital de l’Empordà és una emissora que neix l’any 2001 a través de l’associació cultural sense ànim de lucre Acció per a la Divulgació Cultural de Catalunya, amb l’objectiu de posar en valor l’activitat cultural i social del seu àmbit territorial i amb la ràdio com a mitjà. És un projecte col·laboratiu, amb ambició professional però sense finalitat comercial i obert a les persones, entitats o institucions que vulguin participar-hi. En la seva edició del 2015, els Premis Rahola de la Comunicació Lo¬cal, impulsats per la Delegació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona, van atorgar a Ràdio Capital de l’Empordà el Premi Miquel Diumé al Millor Treball Informatiu o Divulgatiu en ràdio per la cobertura informativa de les Eleccions Municipals 2015.

CONTACTE
Miquel Curanta, cofundador i responsable de Ràdio Capital de l’Empordà, juntament amb Juli Pedrero. 6677023532 – [email protected]

Toni Sellas, responsable editorial de Ràdio Capital de l’Empordà.
647414369 – [email protected]

- Publicitat -