11.7 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Nova Zelanda des de casa: una empordanesa reinventa la seva start up

KiwiHopp, una startup nascuda al 2018 com a plataforma d’ajuda per estudiar anglès a Nova Zelanda, ha sigut un dels molts projectes que s’ha vist directamet afectat per la crisis del coronavirus.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

KiwiHopp, una startup nascuda al 2018 com a plataforma d’ajuda per estudiar anglès a Nova Zelanda, ha sigut un dels molts projectes que s’ha vist directamet afectat per la crisis del coronavirus. És una start up de l’empordanesa Tania Garcia, que ha decidit reinventar el seu projecte.

Com que alguns estudiants es van quedar allà sense poder tornar al seu país i d’altres amb ganes d’anar-hi, van decidir utilitzar Instagram i fer “unes petites sortides virtuals a Nova Zelanda”, ha explicat la Tania.

Aquests estudiants d’allà es diuen Hopper, gràcies als quals els usuaris tenen l’oportunitat de viatjar per diferents ciutats de Nova Zelanda, des de casa en ple confinament. Segonse explica, aquesta iniciativa està rebent molt bona acollida entre les usuàries i usuaris.

La iniciativa es prolongarà fins a juny amb la intenció d’anar sumant viatges. Durant aquests dies també s’estan fent sortejos de guies de viatge i webinars informatius i inspiradors per tal de participar des de cada durant el confinament i fins que es pugui viatjar a la vida real.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Doctor Prats estrenen ‘Massa bé’

Doctor Prats tornen amb ‘Massa bé’, una cançó carregada d’optimisme i esperança. Evoca a viure la vida amb les coses senzilles del dia a dia, que massa vegades ens perdem perseguint els somnis i potser els nostres somnis els tenim al carrer, amb els amics, família, etc… Una producció pròpia amb una sonoritat que va…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -