14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Nova Zelanda des de casa: una empordanesa reinventa la seva start up

KiwiHopp, una startup nascuda al 2018 com a plataforma d’ajuda per estudiar anglès a Nova Zelanda, ha sigut un dels molts projectes que s’ha vist directamet afectat per la crisis del coronavirus.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Nova Zelanda des de casa: una empordanesa reinventa la seva start up
Loading
/

KiwiHopp, una startup nascuda al 2018 com a plataforma d’ajuda per estudiar anglès a Nova Zelanda, ha sigut un dels molts projectes que s’ha vist directamet afectat per la crisis del coronavirus. És una start up de l’empordanesa Tania Garcia, que ha decidit reinventar el seu projecte.

Com que alguns estudiants es van quedar allà sense poder tornar al seu país i d’altres amb ganes d’anar-hi, van decidir utilitzar Instagram i fer “unes petites sortides virtuals a Nova Zelanda”, ha explicat la Tania.

Aquests estudiants d’allà es diuen Hopper, gràcies als quals els usuaris tenen l’oportunitat de viatjar per diferents ciutats de Nova Zelanda, des de casa en ple confinament. Segonse explica, aquesta iniciativa està rebent molt bona acollida entre les usuàries i usuaris.

La iniciativa es prolongarà fins a juny amb la intenció d’anar sumant viatges. Durant aquests dies també s’estan fent sortejos de guies de viatge i webinars informatius i inspiradors per tal de participar des de cada durant el confinament i fins que es pugui viatjar a la vida real.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -