16.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

A Sant Feliu ja es pot pagar la zona blava amb una app del mòbil

Aprofitant la situació actual, és la manera que la gent pugui aparcar tocant l'imprescindible de diners en efectiu.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
A Sant Feliu ja es pot pagar la zona blava amb una app del mòbil
Loading
/

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha activat una aplicació per a dispositius mòbils a través de la qual els usuaris poden pagar l’aparcament de la zona blava. Tal i com ha explicat Josep Saballs, segon tinent alcalde de l’Ajuntament, ha explicat que feia temps que ho preparaven i ho han pogut activar ara, aprofitant la situació actual buscant la manera que la gent pugui aparcar tocant l’imprescindible de diners en efectiu.

La zona blava està en el mateix contracte que l’aparcament del mercat i de la corxera, que esta en fase de treball per treure a licitació, ja que el contracte fa temps que està caducat. “mentre no hi hagi aquest canvi se’ns fa difícil canviar les màquines”, ha explicat Saballs, però han trobat l’alternativa de dotar amb aquesta eina tecnològica.

Com fer-ho?

Primer cal descarregar l’app de Telpark, que és gratuïta. Els usuaris amb sistema operatiu Android la poden descarregar aquí. Els usuaris d’Iphone, aquíEls usuaris amb mòbil Samsung Galaxy també poden descarregar-la aquí.

 

A continuació, els usuaris ja poden aparcar el seu vehicle. En el cas de no saber la zona on s’ha aparcat, la persona s’haurà d’apropar a la màquina expenedora, on hi trobarà un rètol que fa referència a quina zona s’està, i amb aquesta dada ja podrà gestionar el pagament. Si ja se sap la zona, es pot fer el pagament via l’app directament.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Travessia Terra de Mar de Palamós comptarà amb una prova federada en l’edició d’enguany

La travessia de Palamós comptarà amb dues distàncies de 2.500 metres, que es podrà disputar com a prova federada i de 1.000 metres, en categoria popular.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -